Mi az a jól eső, kényeztető érzés számotokra, aminél azt érzitek, hogy bárcsak örökké tartana?
Gondolok itt például egy vállmasszázsra, vagy hasonlóra.
Légyszíves kort és nemet is írjatok :)
De igen, ilyen véletlen VAN :D
Ha problémád van vele, nyugodtan tovább lehet lapozni...nem kell az ügyeletes nyelvtan tanárt játszani :D
A kötőjel hiánya csak figyelmetlenség, kapkodás következménye, hiszen a -ban előtt kitettem, tehát tudtam, hogy kell elé, viszont ha valaki felcseréli a helyhatározó ragokat, az nem egy véletlen hiba, mivel az ’n’ betű nem az ’e’ betű mellett helyezkedik el. Nem is értem, olyan, mintha az illető nem járt volna magyar nyelv és irodalom órákra. Engem nem zavar, ha figyelmeztetnek rá, ha hibázom, nem vagyok tökéletes, sőt, máskor is leszek figyelmetlen és kapkodó.
Nem szoktam minden hibás szó vagy vessző miatt kommentet írni, de a -ban, -ben helytelen használata zavaró. Máskor nem szólnék a válaszodban fellelhető hibák miatt sem, de most megteszem, mivel „beszálltál a buliba”.
A mondataid így lettek volna helyesek: „Nem vágom, (hiányzott egy vessző) mi ez a NYELVTAN NÁCULÁS, de akkor beszállok a buliba.:D #55 Nem csak ott volt ám "véletlen" (ergo hiba) az 54-es válaszodban, HANEM lemaradt egy másik kötőjel is, Mr. Perfect. „
Ja, és nem Mr. vagyok, hanem Mrs. :D
Nahát, az előző leveled után nem számítottam ilyen normális és kedves válaszra, köszönöm. Ha már ennél a kérdésnél vagyunk, pl. ez is egy jóleső érzés lehet, ha valaki kellemesen csalódik egy számára addig kevésbé rokonszenves másik emberben. Tulajdonképpen sok ember jobb annál, mint amilyennek először mutatja magát (ezt a másik válaszolóra is értem), csak a primer indulatok, vagy a kelleténél nagyobb érzékenység, esetleg régi negatív emlékképek, sérelmek felbukkanása miatt a támadást választja a belátás helyett.
Én is minden jót kívánok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!