Mi az a jól eső, kényeztető érzés számotokra, aminél azt érzitek, hogy bárcsak örökké tartana?
Gondolok itt például egy vállmasszázsra, vagy hasonlóra.
Légyszíves kort és nemet is írjatok :)
22
Ennyi erővel senki válasza nem megfelelő. Ha csak kapásból mondjuk az első ötöt nézzük, ugyanez.
"Bárcsak örökké tartana"
TÉLEN (télen örökké?) egy friss zokni.
Orális kényeztetés (örökké?)
Hátsimi (örökké?)
Prosztata masszír (örökké?)
Hajam simizi a párom (örökké?)
Tehát nézőpont kérdése. Nem tudom, miért pont az én válaszomba kötöttél bele. Szerintem épp olyan jó bármelyik eddigi válasz, mint amennyire (más nézőpontból) meg nem jó.
Kettős mérce, amit alkalmazol, aki linkelgetsz.
thai masszazs. Svéd masszázs.
Happyend.
Futás és álmodozás. (=
Ez a két dolog ad értelmet az életemnek.
17/L
Hallgatni a vízcsobogást, nézni az éjszakai fényeket a Balaton túlpartján, vizes hajjal ülni este és érezni a hűvös szellőt, fürdés után meleg, száraz ruhába bújni, hosszan megölelni valakit, együtt sírni valakivel, hosszú busz-, vagy vonatutakon a tájat nézni zenét hallgatva és elképzelni egy másik világot, koncerten tombolni a fények és a hang között, annyira belemerülni az írásba, hogy szinte elfelejted, hány óra és teljesen csak arra koncentrálsz, amit írsz, ébredés után még a testmeleg takaróban feküdni, boldognak érezni magad hosszú idők óta először.
19/L
Alkotás bármely művészeti ágon, de pl a legjobb kombók:
Fürdés és kádban/medencében alkotás.
Havas hegyvidék és hószobrászat.
Éjjeli bicózás a csendben + fotózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!