Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi az a jól eső, kényeztető...

Mi az a jól eső, kényeztető érzés számotokra, aminél azt érzitek, hogy bárcsak örökké tartana?

Figyelt kérdés

Gondolok itt például egy vállmasszázsra, vagy hasonlóra.

Légyszíves kort és nemet is írjatok :)

2019. jún. 11. 00:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim válasza:
100%
Ha egy nagyon szép helyen vagyok. Legtöbbször túrázás közben, vagy este, amikor egyedül sétálok, szokott elfogni ez az érzés
2019. nov. 3. 18:32
 12/61 anonim válasza:
100%

Hallgatni, látni, érezni bent a meleg házban ahogy kint hideg van, zuhog, villámlik, mennydorog, be van borulva és közben a Harry Potter bármelyik részét nézni és egy jó kis cappuccinot inni közben.., szintén ilyen időben, vagy este buszozni főként távolságin több időn keresztül miközben hallgatom a hip hop old skool stb zenéket főként eminemet bármelyik számát ami létezik kivéve a Kimet, a lose yourself pedig mindig elgondolkodtat, van egy feelingje és ezért pl még a Stan, space bound, hailies song stb stb..., Akkor csatlakozom az 5oshoz mert az is egy leírhatatlan érzés, kozmetikusnal lenni mikor masszirozza az arcom különböző krémekkel, ha valaki fogdossa a hajam de nem úgy mint a kisfiúk oviban hanem pl egy osztálytárs befonja stb, tengerparton pihenni ahol alig vannak rajtam kívül és be van borulva de jó idő van és nem esik ilyen például Írország nyáron... órákat képes vagyok a parton ücsörögni teljesen egyedül és sétálni egy jót mezítláb... Akkor a hát masszázs is, igazából amit olyannal csinálok akit teljes szívből szeretek és tudom hogy viszont érez az illeto azzal minden nagyon jó pl együtt aludni, mikor arra ebredsz hogy simogat és atolel stb.. biztos rengeteg van még, de kapásból ezek.

17l

2019. nov. 3. 22:15
 13/61 anonim ***** válasza:
94%

Mielőtt leesne az eső, tartson örökké hogy ott maradjon.

Ez már a negyedik vízözön amit megéltem, attól genderedtem össze, úgyhogy ágy-neműnek érzem magam.

2019. dec. 25. 17:45
 14/61 anonim válasza:
98%

Mikor valaki szívből megölel.

14F

2019. dec. 25. 22:33
 15/61 anonim ***** válasza:
100%
Kar simogatás (32L)
2020. jan. 26. 14:12
 16/61 anonim ***** válasza:
100%
Én csak olyanban gondolkodom, ami adott körülmények között jólesik. Nyáron nagy melegben vizet inni, megmosni az arcom, és utána hosszasan törölgetni, málnát enni, együtt napozni a párommal, és élvezni a bőre illatát, télen egy hosszú séta után meleg lábfürdőt venni. Élvezni a frissen vágott fű illatát, együtt nevetni valakivel úgy, hogy a könnyünk kicsordul, beletemetni az arcom egy rózsába, lebegni a víz tetején, mezítláb mászkálni a nedves homokban, gyönyörű színű dolgokat, felületeket nézegeti, ezeket lefotózni, hanyatt feküdni egy réten, és nézni a felhőket, csodálni az építészeti alkotásokat, macskát simogatni, éjjel fönt lenni és megvárni a napkeltét, megtalálni azt a zenét, ami felerősíti a pillanatnyi hangulatomat, piacon beledugni a kezem a lencsébe, ékszerkellékes boltban a gyöngyök közé, nézegetni a szeleburdi szarkákat, rigókat, nagyot beszélgetni egy régi baráttal…
2020. febr. 23. 20:38
 17/61 anonim válasza:
100%

Ha valaki szorosan magához ölel, Természetben lenni közbe hallgatni a madarak énekét, Kedvenc sorozatomat nézni, és az is jól tud esni, ha masszíroznak ;D

15/L

2020. márc. 21. 20:37
 18/61 anonim ***** válasza:
59%
Tengerparton élni a szerelmemmel örökre!
2020. ápr. 20. 01:17
 19/61 anonim ***** válasza:
97%
Elnézést, most egy bántónak látszó, magyarról magyarra fordítás fog következni (értse mindenki, ahogy akarja, meg akikre akarja) : nemi kéjérzet.
2020. jún. 24. 21:00
 20/61 anonim ***** válasza:
24%

19

Pedig volt, aki pont a folytonos orgazmusa miatt lett öngyilkos:

[link]

2020. jún. 24. 21:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!