Szerintetek belemenjek egy barátság extrákkal kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Az exemmel lassan 1 éve szakitottam de az egyik haverjával azóta is tök jóban vagyok. Nem rég találkoztunk is és megkérdezte nem e lennék benne egy barátság extrákkal dologban. Igazából elgondolkodtam a dolgon és csókolóztam is vele illetve összebújtunk. Nekem sincs és neki sincs jelenleg kapcsolata. Szerintetek belemenjek a dologba és lehetne több is köztünk?
Illetve hol tudnánk összehozni a dolgot?
2019. máj. 12. 14:11
1/7 anonim válasza:
Menj bele. Hol? Nála, nálad vagy kivesztek egy szobát néhány órára
2/7 anonim válasza:
Ennyire viszket? Csak szétrakod és nézed közben a plafont? Nem tudom, nekem érzelem nélkül nem megy. Inkább vibri.
3/7 mindentudó99 válasza:
Gondolom 14 nél nem lehetsz több ha önállóan a helyszín se megy.
4/7 A kérdező kommentje:
Nálam és nála sem a legideálisabb, azert lerdeztem hogy hol.
Mar meg is kerdezte hogy nem e futunk ossze megint, lehet "elek a lehetoseggel" ;)
2019. máj. 12. 20:42
5/7 anonim válasza:
Én nem hagynám ki. Sőt. 3 hónapja szakított a barátom velem és most kezdtem el egy hasonló kapcsolatot az egyik közös ismerősünkkel. Minden percét élvezem
6/7 anonim válasza:
Én belemennék, meg egyébként én is barátság extrákkal dolgot keresek.
25/F
7/7 anonim válasza:
Nekem ebből lett két fiam,meg férjem ;)
Jó dolog tud lenni. Nem feszkoztam,ő se. Pont ezt kerestük,csak nem tudtaunk róla addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!