Ha lány mondja ki hogy köztünk barátság lehet, akkor miért zavarja ha én más lánnyal lépek kapcsolatba?
Figyelt kérdés
Ha annyira magabiztosan rávágja a lány, mert hogy nem talált bennem semmi vonzóerőt, tulajdonságot, ezért csak barátság lehet, akkor miért zavarja az hogy én más lánynál próbálkozok, vagy beszélgetek?
Illetve teljesen nyugodtan csinálhatom? nem kéne hogy zavarjon engem ez a dolog?
2016. nov. 20. 23:55
1/6 DiamondAKkiller75 válasza:
mert még mindig tettszel neki. csak azért mondja hogy zavarja ez mert összezavarodott
2/6 anonim válasza:
Ha a lány azt mondja, hogy csak barát akar lenni, akkor hagyd nyugodtan a fenébe és foglalkozz a másikkal.
3/6 anonim válasza:
mert honnan veszed, hogy zavarja..?
4/6 anonim válasza:
mert a féltékenység, a rivalizálás erősebb benne, mint a feltétlen szeretet
5/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy túlságosan zavarná ez esetben, miből gondoltad, hogy zavarja? Ő mondta neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!