Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok véleményt erről a...

Mondanátok véleményt erről a "versről"? Első versem, szóval ne kövezzetek meg, ha nem olyan jó, de azért a negatív kritikát is elfogadom.

Figyelt kérdés

Megbántott, összetört, mégis szeretem.

Mondd, mi ez, ha nem igaz szerelem?

Közel került hozzám, mint eb a gazdához

Nem értem, miért nem szorított magához?!

Ketten lettünk volna az én világom

Úgy érzem, többé ezt nem kívánom.

Szeretni foglak, míg nem válok köddé

Ha nem is együtt, legalább örökké...

2019. ápr. 27. 19:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan arra gondoltam, hogy a vers írást kell megtanulnom. Úgy értettem, hogy pl. Szókincsemet kéne bővíteni stb...
2019. ápr. 27. 22:40
 12/19 A kérdező kommentje:

De persze ehhez tehetség is kell, vagyis legfőképp az. Kis idő után látni fogom hogy van e hozzá tehetségem vagy nincs. Ha nincs abbahagyom, úgy értelmetlen lenne. Ha pedig úgy érzem, hogy tudok egy kicsit is, akkor tovább csinálom, hátha... 😅

Nem leszek egy Petőfi, de nagyon jó elfoglaltság és sokat lehet belőle tanulni azt hiszem😀

2019. ápr. 27. 22:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Már hónapok óta posztolod ki az ugyan olyan szar "első" versed. Nem unod még?
2019. ápr. 28. 00:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Sajnos, nincs hozzá tehetséged. Verset írni és szavalni nem megtanulás kérdése. Vagy jól csi nálod, vagy szarul. Egyszerűbben nem tudtam leírni:)
2019. ápr. 28. 06:59
 15/19 A kérdező kommentje:

Aki azt írta, hogy hónapok óta...

Ez az első, ha hiszed, ha nem. Bár nem igazán érdekel, mit hiszel🤣

Ha szar, akkor ez van🤷‍♀️ nem vagyok én költő 😄

2019. ápr. 28. 11:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Te vagy az egyetlen, aki már legalább november óta verseket posztol. A fogalmazásodból és a semmit mondó rímeidből felismerlek. Az összes versedet úgy teszed fel hogy ez az első versed, de az összesnek megvan az a jellegzetes fogalmazása és azok az értelmetlen erőltetett rímek, a művésziesség teljes hanyagolása. Pont az az igazi semmit mondás ami amúgy is divat ma.
2019. ápr. 28. 11:38
 17/19 anonim ***** válasza:
#16. Sajnos, azt kell írnom, hogy az előttem szólónak igaza van. Kérlek, ne erőltessed ezt a dolgot, mert nevetségessé válsz!!!!
2019. ápr. 28. 13:10
 18/19 A kérdező kommentje:

És nem hiszitek el 🤣🤣🤣 hát ez nagyon jó🤣 mondom hogy ez az első 🤣

Aki azokat írta, szerintem csak röhög, hogy mekkora buta vagy 🤣🤣

2019. ápr. 28. 22:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Kezdetnek nem olyan rossz ez. Pláne, ha tizenéves vagy.

Olvass sok verset, lehetőleg a nagyoktól, és fog ez csiszolódni. Dehogynem lehet tanulni a versírást, nagyon is lehet!

2019. máj. 2. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!