Mondanátok véleményt erről a "versről"? Első versem, szóval ne kövezzetek meg, ha nem olyan jó, de azért a negatív kritikát is elfogadom.
Megbántott, összetört, mégis szeretem.
Mondd, mi ez, ha nem igaz szerelem?
Közel került hozzám, mint eb a gazdához
Nem értem, miért nem szorított magához?!
Ketten lettünk volna az én világom
Úgy érzem, többé ezt nem kívánom.
Szeretni foglak, míg nem válok köddé
Ha nem is együtt, legalább örökké...
Mit értesz ez alatt, kifejtenéd?
Hogyan kéne ezen javítani?
Köszönöm szépen! :)
Ha jól értem, még tanulnom kell ezt-azt...
Rendben😄
Megköszönném, ha megmutatnád neki.
Nem is gondoltam, hogy bántásból írtad😄
Kíváncsi lennék a tesód műveire🤔😯
Még József Attila is úgy kezdte a versírást, hogy próbálgatta a "szárnyait" pedig ő a maga nemében zseni volt. Elsőre ő sem az "Óda" című versét tette az asztalra. Teljesen természetes dolog, hogy ha valaki verset, verseket próbál írni, vagy ír, az elején nem minden pattan azonnal precízen. Próbálgatjuk, hogyan is lenne jobb, hogyan is hangzana a legjobban, legszebben. Amit írtál, az nem rossz, de nem is a legjobb. Nagyon fontos dolog, hogy a szókincsedet fejleszd minél magasabb szintre - ezt sok olvasással érheted el -.
A verseddel kapcsolatban a meglátásom az, hogy ha egy személynek szánod a versed, úgy végig hozzá szóljon, hozzá intézzed szavaid. Mert ebben a versikében hol az olvasóhoz szólsz, hol a szerelmedhez. Ez így egy kissé kusza. Egyébként bátorítalak, írjál minél többet, akár csak magadban, magad bátorítására, és minél többet, és minél több témában próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!