Szerintetek ez igaz? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ez a Fülöp-szigeteken történt. Egy nő a folyó partján mosott, amíg a lánya a közelben játszott. Hamarosan a nő észrevette, hogy a lánya eltűnt. Mindenhol kereste a faluban, de sehol nem találta.
Órákkal később a gyereket megtalálták, biztonságban és boldogan.
-Te hol voltál? - kérdezte az anyja.
A lány elmondta a történetét: Találkozott egy sellővel, aki a víz mélységébe vitte őt. Meghívták egy ünnepségre, ahol a tálak közül az egyik hal volt. Jó dolog volt, hogy nem ette meg a halat, mert a sellő megölte volna, hisz a halak a barátai. Az étkezés után a lány és a sellő játszottak. Akkor az utóbbi visszavitte a gyereket a partra.
2010. júl. 4. 15:07
11/14 anonim válasza:
elraboltál ezzel a hülyeségeddel két percet az életemből! kérem visszaaaa!!! te idő rabló!!!!
12/14 anonim válasza:
Persze, hogy igaz -.-
Hány éves vagy, 10?
13/14 anonim válasza:
ugyan,ugyan srácok...ez biztosan igaz,hát én nekem meg van egy házikészítésű időgépem,és múltkor előre mentem kb.10000000000000000000 évet és a sellők uralták a bolygót.gyorsan visszamentem az időgéphez ,visszajöttem az időben,de magammal hoztam egy sellőt!itt ül mellettem most!de tényleg töltök fel róla képet!majd
14/14 anonim válasza:
még a kérdést is fölösleges volt feltenned!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!