Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igaz? Bővebben...

Szerintetek ez igaz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ez a Fülöp-szigeteken történt. Egy nő a folyó partján mosott, amíg a lánya a közelben játszott. Hamarosan a nő észrevette, hogy a lánya eltűnt. Mindenhol kereste a faluban, de sehol nem találta.

Órákkal később a gyereket megtalálták, biztonságban és boldogan.

-Te hol voltál? - kérdezte az anyja.

A lány elmondta a történetét: Találkozott egy sellővel, aki a víz mélységébe vitte őt. Meghívták egy ünnepségre, ahol a tálak közül az egyik hal volt. Jó dolog volt, hogy nem ette meg a halat, mert a sellő megölte volna, hisz a halak a barátai. Az étkezés után a lány és a sellő játszottak. Akkor az utóbbi visszavitte a gyereket a partra.

2010. júl. 4. 15:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
dehogy igaz.
2010. júl. 4. 15:08
 2/14 A kérdező kommentje:
pedig szerintem igen...na mind1,én elhiszem^^
2010. júl. 4. 15:13
 3/14 anonim ***** válasza:

B+ xDxDxD

Ez egy gyerekmese! Ennyire hiszékeny vagy?

x'D

2010. júl. 4. 15:15
 4/14 anonim ***** válasza:
Jaj, higyjétek már el... A mi nagy ruhásszekrényünkből pedig egyenesen Narniába vezet az út. xD Múltkor kiruccantam Narniába Tumnushoz és Lucyékhez, de itthon nem hitte el senki. :( xD :D
2010. júl. 4. 15:28
 5/14 A kérdező kommentje:
Tényleg? Nagyon jó lehetett Narniában.. XDD -.-" De most tényleg,szerintem megtörtént..
2010. júl. 4. 16:01
 6/14 anonim válasza:
Hát igen, abszolút hihető történet. Csöppet sincs tündérmese jellege. Érdemes volt ezt a kérdést kiírnod, nem b*szod el senki idejét vele.
2010. júl. 4. 18:27
 7/14 anonim ***** válasza:

megy két haver az utcán szembe jön velük egy bombázó csaj. elmegy mellettük, azt mondja az egyik srác a másiknak: -látod ez egy sellő volt...

-sellő??

-ja. velem se lő, veled se lő

:DD

2010. júl. 4. 19:01
 8/14 A kérdező kommentje:
nem hinném,hogy kitalálták. ezt egy oldalon találtam és ott azt írták,hogy egy külföldi blogon találták. hogy egy idős ember mesélte valakinek...
2010. júl. 4. 19:11
 9/14 A kérdező kommentje:
azt hiszem.
2010. júl. 4. 19:11
 10/14 anonim válasza:
l
2010. aug. 13. 15:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!