Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Még egy unalmas este. Csak...

Még egy unalmas este. Csak énm vagyok így vele?

Figyelt kérdés

Szombat este van, aludni nincs kedvem, nem is vagyok álmos, de unatkozom.

Van valakinek valami jó ötlete unalom űzésre? :D

2010. júl. 3. 22:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Budapest.
2010. júl. 4. 01:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Az szép város. :)
2010. júl. 4. 01:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Zalaegerszeg is biztosan az, bár ott még soha nem jártam xD
2010. júl. 4. 01:12
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem vesztettél semmit. :D Nem a legszebb város, fleg, hogy most föl van túrva a legforgalmasabb utca. xD Bár azért vanak szép részei.
2010. júl. 4. 01:14
 15/22 anonim ***** válasza:
Na hallod, itt is fel van túrva minden, összevissza építkeznek, csatornáznak, aszfaltoznak, metrót építenek mindenhol és mindent egyszerre. Azokat az utakat, amikre viszont tényleg ráférne egy alapos felújítás, le se tojják. Például a Fehérvári út. Jobb mint a hullámvasút. Egy négyzetméternyi összefüggő aszfaltot nem találsz rajta xD
2010. júl. 4. 01:17
 16/22 A kérdező kommentje:

Nah, az szép. xD Mondjuk szinte mindig azt nem újíták fel, amit kéne... :D Pl. a sulimban is, beomlott a plafon a tantermünkben, meg a külső épületek siralmas állapotban vannak, de nekünkl inkább szobrok kellettek először, aztán jutott eszükbe a felújítás gondolata...

Bocs, hogy most meg a sulival jövök. :D

2010. júl. 4. 01:21
 17/22 anonim ***** válasza:

Itt is volt olyan, hogy egy tökéletes állapotban lévő lévő utat legyalultak, aztán újraaszfaltoztak. Senki sem értette hogy miért, csak anyáztunk a sok lezárás, meg dugó miatt.

A beomlott tornaterem az meg... durva :O nem halt meg senki, ugye? :D

2010. júl. 4. 01:29
 18/22 A kérdező kommentje:

Nem, dehogy, csak egy méretes helyen hiányzik pár tégla. Nem nagy részen omlott be, de akkor is. :D Am. mázlista volt az az osztály, aki pont akkor volt ott, mert éppen hogy a padok közé esett a nagyja. O.o Mert ugye tanterem volt.. :D De van itt suli, aminek a tesiterme omlott be, az még durvább volt. O.o

Viszont a tesitermünk se semmi, az meg beázik. ^^

2010. júl. 4. 01:32
 19/22 anonim ***** válasza:
Az én volt sulim tornaterme is beázott, pedig asszem háromszor újították fel amíg oda jártam. Meg az iskolaépületre is raktak új tetőt, de elvileg az is beázik. Szép, nem? :D
2010. júl. 4. 01:36
 20/22 A kérdező kommentje:

Hát az. :D

Ejj, késő van már. Szerintem én lefekszem aludni, mert mindjárt a billentyűzeten fogok szunyálni.

Jóéjt! :)

U.I.: Így nem is unatkoztam -annyira. :D

2010. júl. 4. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!