Csak én látom így vagy ma este tényleg több kérdést és kommentet törölnek a szokásosnál?
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 23:33
1/12 anonim válasza:
én is észre vettem most azért is törölnek kérdéseket mert mondjuk rosz kategoriába irod :( de igy helyes
2/12 anonim válasza:
Szia.
Én nem tudom mi a szokásos mennyiség,elég régen nem voltam itt,de jópárat töröltek azok közül,amit figyelemmel kisértem. Ilyenkor az zavar,hogy nem tudom eldönteni hogy törölték az adott kérdést vagy csak más kategóriába tették át.
3/12 anonim válasza:
én is észrevettem hogy eltűnt néhány kommentem :\
például amiben zsidóztam
4/12 anonim válasza:
gondolom megfenyegették őket kirúgással.
5/12 A kérdező kommentje:
igen, én is többet figyeltem, de ha más kategóriába teszik is ott van a megválaszoltak között...így ezek szerint törölték.hát ez van, biztos megvolt az ok, bár pár kommentemet nekem is töröltek, pedig csak békítettem két embert.
2011. nov. 5. 23:43
6/12 anonim válasza:
Azokra nem válaszoltam,mert elég "civakodós" volt. Ilyenekbe nem szeretek belefolyni,mert olyankor mindig lepontoznak a véleményem miatt :) Csak figyelemmel kisértem. Amúgy nem értem miért késöbb törlik őket,szerintem egy provokatív kérdést/választ nem is kellene engedni kiírni. Egyik-másikra igen kíváncsi voltam,de ez van.
7/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, el lehet dönteni egyből hogy vitát vált e ki vagy sem, de amúgy ezt a pontozást tényleg van aki komolyan veszi ? :D rég tudja mindenki hogy nem valós eredményt mutat....én nem tudom megállni , hogy néhány baleknak ne írjak oda :D
2011. nov. 6. 00:14
8/12 anonim válasza:
én most egy olyan vitában vagyok benne hogy ha ki van kötve egy kutya az állatkinzás-e -.-"" nagyon nem normálisak hogy állatkinzásnak veszik azt ami végül is semmit se árt neki -.-""
9/12 A kérdező kommentje:
hát az szerintem sem az, nekünk is volt kutyánk és meg volt kötve, jó nem vaslánccal rendes övvel, de el is volt engedve néha. mondjuk a kennelt jobbnak tartom azért egy kis térrel már nekünk is az van.
2011. nov. 6. 00:21
10/12 anonim válasza:
na igen és nem értik meg hogy valakinek nincs más választása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!