Milyen lányt/nőt képzelsz el, ha meghallod ezt a nevet: Titanilla?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. :) Külső-belső tulajdonságokra gondolok, hogy milyen kép rajzolodik ki bennetek e név hallatán.2010. júl. 3. 15:13
11/23 anonim válasza:
Mivel ez egy különlegesnek számító név, én egy szorgalmas, kedves lányt tudok elképzelni, de egyben beképzelt gazdagot is eltudnék:D
12/23 anonim válasza:
Ez a kedvenc nevem :D Imádom Móra Aranykoporsó című regényét, így nem tudok elkövetkeztetni attól a női alaktól, amit ott ír le, szóval olyannak képzelem el, mint KisTitet :)
13/23 anonim válasza:
te nem az a csodacsigás nyomorék ribanc vagy? nilla névvel vagy ott?
14/23 anonim válasza:
Barna hajú, kicsit duci, nagyon mosolygós kedves lány jut eszembe.
15/23 A kérdező kommentje:
Őőő mi az a csodacsiga?
Biztos nem, sok Titanilla van. :)
2010. júl. 3. 20:20
16/23 anonim válasza:
Barna, göndörhajú, festettkörmű, rózsaszín-egyberuhás, bögyös nőszemély, okos, de csak egyéjszaás kalandokra vágyik
17/23 anonim válasza:
előző vok:
és persze szemüveg és egy kis házifeladat (szó szerint vagyis: könyvek füzetek) a hónaalatt
18/23 anonim válasza:
Szőke hosszúhaj, vékony, kedves és aranyos lányt képzelek el:)
de aztán meg kitudja :)
19/23 anonim válasza:
Sötétebb haj, magas lány, szemüveg, kicsit görbe, és vékony.
20/23 anonim válasza:
Fekete, félhosszú, erősen göndör/hullámos hajú lányt, aki mosolygós, szép arca van, sápadtfehér bőre, és külsőre kedvesnek, odaadónak tűnik. A belsőjét sajnos nem tudom megmondani. Ja, és ez a kép számomra őszi levélhullással együtt jött, hogy a lány egy fa alatt áll :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!