Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha meghallod valakiről, hogy...

Ha meghallod valakiről, hogy szabolcsi, mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
semmi, én meg borsodi vagyok
2010. okt. 25. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem az hogy tirpák.

bocsa az offért, de ez engem is érdekelne én is szabolcsi vagyok :D

2010. okt. 25. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi a véleményem róla?

Az ,hogy szabolcsi...én meg pesti..Ő ott él én itt...Nem ez számít.Attól még lehet egy nagyon rendes ember vagy igazi tahó is..Ez nem függ össze a hellyel..

2010. okt. 25. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Priluki, import üzemanyag, ukrán nike. Ez az élet. Nyíregyháza mindenek felett!!! Am én is borsodi vagyok :D
2010. okt. 25. 18:36
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem lenne rossz itt élni, csak sok a cigány!

Ajánlom figyelmetekbe:

Tuzsér, Eperjeske, Mogyorós és Tiszabezdédet.

Ha valakinek ölhetnéke van, itt megteheti. Csak néhány példa: Tuzséron a cigány pulya félpucéron szánkózik és mezítláb a töltésen. A cigánytelep olyan, hogy a saját udvarukon csak szemét van, mintha nem is emberek laknának. Rendszeresek a lopások. Mogyoróson pl. a disznót a járdán vágják le st.b

Volt egy olyan egy DISCO-ba, hogy tombolán sorsoltak olyat, hogy aki nyer, azt elviszik egy limuzinnal egy körre. A nyertes az szépen behányt és elverték. Sajnos szabolcsban nagyon gyakoriak a DISCO-ban a verekedések. Komolyan: Sok cigányvédőt letudnék pár helyre költöztetni, hogy nézze meg a MÉG kisebbséget!

2010. okt. 25. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát cigány van borsodban is elég, elhiheted. Attól még szerencsére mi, fehérek vagyunk többségben.
2010. okt. 26. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:

énis szabolcsi vagyok, és tényleg az a gond hogy sok a roma, meg helyenként az ukrán, habár az nem is zavar annyira.

az ilyen cigány konfliktus tényleg elterjedt, de belém még nem kötöttek eddig (szerencsére)

amúgy kérdező, ezt a discos esetet még nem is hallottam :O

2010. okt. 26. 18:57
 8/8 A kérdező kommentje:

Vannak még durvábbak is..

De ilyet, hogy behány egy limóba?? XD Gyakorlatilag nyert egy verést!

2010. okt. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!