Ha meghallod valakiről, hogy szabolcsi, mi a véleményed róla?
szerintem az hogy tirpák.
bocsa az offért, de ez engem is érdekelne én is szabolcsi vagyok :D
Mi a véleményem róla?
Az ,hogy szabolcsi...én meg pesti..Ő ott él én itt...Nem ez számít.Attól még lehet egy nagyon rendes ember vagy igazi tahó is..Ez nem függ össze a hellyel..
Nem lenne rossz itt élni, csak sok a cigány!
Ajánlom figyelmetekbe:
Tuzsér, Eperjeske, Mogyorós és Tiszabezdédet.
Ha valakinek ölhetnéke van, itt megteheti. Csak néhány példa: Tuzséron a cigány pulya félpucéron szánkózik és mezítláb a töltésen. A cigánytelep olyan, hogy a saját udvarukon csak szemét van, mintha nem is emberek laknának. Rendszeresek a lopások. Mogyoróson pl. a disznót a járdán vágják le st.b
Volt egy olyan egy DISCO-ba, hogy tombolán sorsoltak olyat, hogy aki nyer, azt elviszik egy limuzinnal egy körre. A nyertes az szépen behányt és elverték. Sajnos szabolcsban nagyon gyakoriak a DISCO-ban a verekedések. Komolyan: Sok cigányvédőt letudnék pár helyre költöztetni, hogy nézze meg a MÉG kisebbséget!
énis szabolcsi vagyok, és tényleg az a gond hogy sok a roma, meg helyenként az ukrán, habár az nem is zavar annyira.
az ilyen cigány konfliktus tényleg elterjedt, de belém még nem kötöttek eddig (szerencsére)
amúgy kérdező, ezt a discos esetet még nem is hallottam :O
Vannak még durvábbak is..
De ilyet, hogy behány egy limóba?? XD Gyakorlatilag nyert egy verést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!