Belekeverhettek valamit az italomba?
Bulizni voltunk a barátaimmal és nagyon rosszul kezdtem érezni magam
Órákon keresztül hánytam, alig birtam a lábamon megállni, sírtam és beszélni is alig tudtam, tűz forró volt a testem közbe remegtem es rettentően fáztam a pulzusom js elég lassú volt, a szemem is felakadt párszor és majdnem összeestem, nagyon szédültem is. Soha nem történt velem még ilyen, a barátaim arra gondoltak valamit belekeverhettek a piamba. Viszonylag sokat ittam de volt már olyan h sokkal többet ittam és ilyet én még egyszer sem éreztem
Sok dolog kiesik de arra hogy mit éreztem tisztán emlékszem.
Hogy máskor mennyit bírtál, az nem garancia semmire. Többször láttam már 1 (egy) italtól is kiakadni olyan embereket, akik amúgy normálisan bírják az alkoholt. Csak nem aznap. Ha „viszonylag sokat” iszol akkor pedig bármikor van rá esélyed, hogy nagyon rosszul leszel.
Mellesleg aki a barátaival van, annak nem tesznek dolgokat az italába, mert minek. A leírt tünetek sem felelnek meg annak, amit egy ilyen szernek tudnia „kell”.
A pia készített ki.
Ha bele tesznek valamit az italodba az nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!