Az miért hatalmas teljesítmény, hogy drogot kevertek az italomba, majd otthagytak és még 5 év után is lehet mondani, hogy "úristen detoxba került"?
Pont az pletykálgat, aki ezt csinálta, persze nem bizonyosodott be...
Ekkora pszichopata nem lehet senki, mit hisz tönkreteszi ezzel a hírrel az életemet.
Ez bárkivel megtörténhet, aki nem figyel eléggé.
Ki korpa közé keveredik, ..................
Madarat tolláról, ...................
kb ennyi
5 év után miért is
a) részei az életednek úgy hogy érdekel mit mondanak
b) érdekel.
fele ennyi idő alatt is elfelejtenek ilyet az emberek, sőt lecserélik az ismerőseiket. Én se a középsulis, sem a főiskolai társaimmal nem tartom a kapcsolatot. Csak a régi barátok maradnak, meg pár újabb, ahogy mozogsz mindenfelé.
Nem, de most találkozott a csaj, az anyja unokatestvérével, mondja neki, hogy "XY-t nem ismered, ő is ott lakik, osztálytársam volt", aztán elő adta a sztorit...
A nő nem mellesleg anyám kolléganője, most a munkahelyén és a városban is mindenki ezt beszéli. A nő is nagyba adta elő anyámnak, mimtha ő nem tudna róla....
Beteg az egész banda, én örülök, hogy nem kell velük találkoznom...
Anyámnak se volt annyi esze, hogy akkor visszafenyegette volna, hogy örüljön, hogy nem a sitten ül...
Hát igen, az egészet lehetne tagadni, ugyanis a leleteimhez nem férnek hozzá, hogy voltam-e kórházban...
Én azt nem értem az egészből, hogy az aki belekeverte az italodba a cuccot és amiatt kórházba kerültél, az mire játsza az eszét. Inkább elszégyellném magam.
Az a másik kérdés, hogy hogy lehet 5 év múlva is valakit ezzel szívatni. Tuti lecsapnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!