Szüleim nyugtatókat és antidepresszánsokat kevernek az italomba, anyámnak van egy vagon. Honnan lehet tudni, hogy van benne?
Figyelt kérdés
A rendőrség nem tesz semmit, megpróbáltam.2018. máj. 15. 04:55
1/17 anonim válasza:
Pszichiáter tud válaszolni a kérdésedre! A rendőrségen nem mondták?
2/17 A kérdező kommentje:
Mit?????
2018. máj. 15. 05:42
3/17 anonim válasza:
Ezt nem tudom, de akkor én a helyedben nem innám meg, és jól ki is bsztál velük. Vegyél magadnak üdítőt a boltból, amit persze megivás előtt már nem adsz ki a kezedből, vagy ha nincs pénzed, akkor hajolj alá a csapnak.
4/17 anonim válasza:
Mi lenne ha csak tiszta csap vizet engednél magadnak és azt innád?
5/17 anonim válasza:
Ez már nagyon durva üldözési mánia.
6/17 A kérdező kommentje:
Nem üldözési mánia
2018. máj. 15. 08:08
7/17 anonim válasza:
Egy üldözési mániás is pont ezt mondaná.
9/17 A kérdező kommentje:
Lehet röhógni egy idióta miatt, hogy üldözési mánia, de nagyon nem. Szerinted k besétálnék a rendőrségre, ha nem lenne igaz? Ott azt mondták, hogy be kellen vizsgáltatni, de azt sem tudom bizonyítami, így ők nem tehetbek semmit.
Azóta nem iszok belőle.
2018. máj. 15. 13:12
10/17 anonim válasza:
Pontosan ez az üldözési mánia.
Bizonyítani nem tudod, ennek ellenére biztos vagy benne, hogy mérgeznek, még a rendőrségre is bemész.
Psziciátert keress fel inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!