Benézel ide is? : P
Figyelt kérdés
Unatkozom. Beszélgetünk?
15/L
2010. júl. 2. 22:05
21/70 anonim válasza:
hát nekem is pörög rendesen:D volt mongyuk egy unalmas 4-5napos sorozatom mikor othon voltam az esö miatt aztán nemtuttam hova menni de am jo haverokkal eljárkálunk iszogatunk stb:D
22/70 anonim válasza:
na benéztem.örülsz?:D amúgy nem a bugyidba, mert lány vagyok. nemérdekel a bugyid. höhh.:D:D mizuujS? halgass zenét. whatcha say.:D:D
23/70 A kérdező kommentje:
Na hát akkor rossz nem lehet :P
Nyaralni fogsz menni?
2010. júl. 2. 22:19
24/70 anonim válasza:
jaja 1hétre megyünk le zamárdiba :D tavaly is ott voltunk nagyon alkottam xD csak összekéne kotornom 1 kis pénzt xD
25/70 A kérdező kommentje:
Iiigen nagyon örülök :D... hallgatok zenét, de akkor is unatkozok :)
2010. júl. 2. 22:21
26/70 A kérdező kommentje:
Remélem sikerül ^^ :D
És mi volt a nagy alkotásod?
2010. júl. 2. 22:22
27/70 anonim válasza:
hát volt 1 pár xD 6 egymásutáni bebaszott éjszakán :D :D
28/70 A kérdező kommentje:
Omg az nagyon durva lehetett xD xD xD
Az alkohol neked sem a gyengéd ezek szerint :D
2010. júl. 2. 22:23
30/70 A kérdező kommentje:
Lány létemre csúnya lenne ha én is kibírnék 6 éjszakát piásan.. csak akkor iszok ha buli van :D
2010. júl. 2. 22:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!