Hol lehet hímzőkészletet kapni olcsón?
Figyelt kérdés
Sajnos még kezdő vagyok, sose hímeztem, úgyhogy még nincs semmi eszközöm hozzá. Netről nem akartam rendelni, mert csak mintás vásznakat láttam, és én szeretnék saját mintákat hímezni. Készlet alatt arra gondolok hogy üres vászon+ keret és megfelelő cérna.ma 12:52
1/1 anonim válasza:
Ha üres anyagot keresel, akkor egyenként érdemes összeválogatni, nem készletben kell gondolkozni. Rövidáruüzletekben vagy a neten kell keresgélni. Ma már elég nehéz jó anyagot kapni. Én keresztszemeshez már szinte csak Erdélyben kapok szép anyagot, mert itthon mindent keményítenek, és utálom a keményített anyagokat:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!