Meztelen futás?
Futni már futottam meztelenül, de kellemetlen, hogy falloszom himbálózik.
Persze felszabadult érzés ettől függetlenül. Úszni, evezni és kerékpározni rendszeresen szoktam pucéron, sőt még kerti munkát is végzek így. Otthon a szemetet is ruha nélkül viszem ki nyaranta, persze csak éjszaka. Van két hetvenéves szomszédasszonyom, lehet, hogy megláttak már, de nem szóltak még.
Kipróbáltam, bár a meztelen túrázás szerintem sokkal jobb. Budapest vonzáskörzetében az egyik erdős, ösvényes területen minden évben túrázok így néhányszor. Nyári hajnalon kimegyek rövidnadrágban, pólóban, lefeszem és elrejtem őket. Cipőben teszek egy nagyobb sétát madárcsicsergésben, nyugalomban miközben jön fel a Nap. Olyankor még senki sem jár arra 🙂 Próbáljátok ki, akit érdekel, szerintem nagyon nyugtató hatása van 🙂 Aki szeretne csatlakozni, 2021-ben is tervezek ilyet.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!