Meztelen futás?

Figyelt kérdés
Ti szoktatok így futni? Vagy tervezitek hogy kipróbáljátok?

2019. márc. 5. 15:31
1 2
 11/17 anonim válasza:
2%
Ennyi beteg perverz hülyét...
2019. márc. 17. 09:51
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
11-es, majd egyszer sajnálni fogod, hogy nem éltél.
2019. márc. 20. 00:33
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Futni már futottam meztelenül, de kellemetlen, hogy falloszom himbálózik.

Persze felszabadult érzés ettől függetlenül. Úszni, evezni és kerékpározni rendszeresen szoktam pucéron, sőt még kerti munkát is végzek így. Otthon a szemetet is ruha nélkül viszem ki nyaranta, persze csak éjszaka. Van két hetvenéves szomszédasszonyom, lehet, hogy megláttak már, de nem szóltak még.

2019. márc. 20. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem is betegek vagytok. Csajozàs, bulik, fesztivàlok. Na az élet.
2019. jún. 7. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
Sokkal jobb mint ruhában. Jó érzés. Ha már buli, vannak meztelen bulik is, sokkal jobb úgy minden. Felvállalom amit a Teremtő adott nekem. A nemi szerv, lányoknál a cici is pont ugyanolyan testrész mint mondjuk a keze, lába... A felizgulás se zavarjon, egy idő után lehet azt is élvezni, hogy látják.
2020. ápr. 5. 21:48
 16/17 anonim válasza:
68%
Én időnként le szoktam vetkőzni futás közben a mezőn vagy erdein utakon. Nagyon izgatónak tartom és szívesen csinálnám mással együtt is. Sajnos ezt elég nehéz összehozni.
2020. máj. 29. 12:15
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Kipróbáltam, bár a meztelen túrázás szerintem sokkal jobb. Budapest vonzáskörzetében az egyik erdős, ösvényes területen minden évben túrázok így néhányszor. Nyári hajnalon kimegyek rövidnadrágban, pólóban, lefeszem és elrejtem őket. Cipőben teszek egy nagyobb sétát madárcsicsergésben, nyugalomban miközben jön fel a Nap. Olyankor még senki sem jár arra 🙂 Próbáljátok ki, akit érdekel, szerintem nagyon nyugtató hatása van 🙂 Aki szeretne csatlakozni, 2021-ben is tervezek ilyet.

34/F

2020. dec. 29. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!