1/9 anonim válasza:
Szia!
Egészséges? Attól függ, milyen a víz minősége, amiben úszol.
Én inkább a természetes, felszabadító, és kellemest mondanám rá. :)
2/9 anonim válasza:
Igen, főleg jéghideg kristálytiszta vízben.
3/9 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést.
Hacsak nem veszel vízálló gumiruhát, mindig meztelenül úszol. Nálunk pedig nincsenek végbélnyílásba úszó halak, szóval ez a veszély se fenyeget.
4/9 anonim válasza:
Meztelenül csinálni minden egészséges
5/9 anonim válasza:
nem az egészség miatt de nyáron kora reggel mindig meztelenül úszok a Balcsiba
6/9 anonim válasza:
Úszni egészséges, meztelenül meg tökjó.
7/9 anonim válasza:
A világ legjobb dolga meztelenűl úszni. Én sellőnek érzem magam egy nyári meztelen fürdőzés után. 39N.
8/9 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb, mint fürdőruhában. Ha kijövök a vízből hamarabb megszáradok, a bőrnek is jobb, ha szabadon van.
9/9 anonim válasza:
A Balatonon a Dunában (mellett) ennek hagyománya van..(éjszakai fürdőzés) (minden vízparton) de medencében is.. ahol csak lehet.. A legjobb. igazából a fürdőkkel van a baj.. ahol kontakt fertőzéseket lehet kapni.. a fürdőruha ezen valamit segít.. de általában semmit.. aki hajlamos a fertőzésre.. ruhában is elkap mindent.. nincs biológiai, mechanikai védelmi funkciója a bikininek. Szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!