Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire normális...

Szerintetek mennyire normális hogy az apuka nem foglalkozik a gyerekkel?

Figyelt kérdés
A férjem amióta meg született a fiunk nem igazán,szinte egyáltalán nem veszi ki a részét a gyerek,körüli feladatokban.A pelenkázast az neki meg alázó,az alól is ki húzta magát.De mára,már egyáltalán nem segìt,nagyon nehéz ìgy magam.Állandósn arra hìvatkozik hogy fáradt.Nem érti meg hogy én is,az vagyok és végülis nem is magamnak szültem ezt s gyereket hiszen akkor mikor terveztük,azt állìtotta hogy ő is akarta de nagyon nem úgy néz, ki.Nem értem akkor miért visrlkedhet ìgy.Tanácsokat,várok mi lenne a meg oldás egy ilyen helyzetben.Ami még a legroszabb,hogy apszolúdt semmilyen segìtsêgünk nincs. Az ên szüleim külföldön dolgoznak.Az ő szülei pedig,hiába laknak közel szintén nem tudok számìtani rájuk.
2019. febr. 23. 14:11
 1/1 anonim válasza:
Ez igy nagyon nem jó. Szerintem csak simàn lusta. Nem hiszem el hogy mindig fàradt vagy ha mégis akkor menjen orvoshoz. Egy fiúval kell hogy törödjön az apja meg megtanitson ezt azt neki majd késöbb mert igy nem lesz normális férfi belöle.
2019. febr. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!