Ábel a rengetegben. Írni kellene egy fogalmazást Bolha szemszögéből az első fejezet eseményeiről. Valaki segít?
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi!
Legalább elkezded? Mondjuk írnál egy mondatot a többit folytatom én.
Megköszönném 😁❤.
dehogy kezdem... azt hittem valami kérdésed van a sztorival kapcsolatban, abban szivesen segítettem volna. De nem írom helyetted a házid.
Kellemes délutánt.
Csak az első fejezetet kellett volna elolvasnod tavaly nyár óta. Nem így működik az élet, hogy mindent majd megcsinálnak helyetted.
Nem olvastad el? A te problémád. Majd a tanárnak is küldözgetheted a 😁❤😅 jeleket, mert úgy tűnik a házinál még jobban érdekel hogy milyen hangulatjelekkel díszítsd fel a kérdést. Akkor nem lehet nagyon sürgős, vagy szarsz az egészre. Akkor egy vadidegent hol érdekeljen?
Amúgy elmúltál már 16 éves? Akkor az oldalon sem tehetsz fel kérdést, pedig ez a könyv általános iskolai kötelező olvasmány, tehát te garantáltan nem vagy 16.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!