Szerintetek az normális ha egy csaj msnen jár egy sráccal?
Hát a csaj az én barátnőm pontosan Szegeden lakik és a srác akivel jár az Miskolci. MSN-en járnak! De szerintem igy nem lehet tudni hogy tényleg szereti-e a csávó nem?
Szerintetek?
és ha skypeon is "összejön" valakivel, az megcsalásnak számít?
mert ha nem akkor lehet kipróbálom én is.
Nem, nem normális. És nem is valódi. Ha tudják, hogy nem igazi, akkor csinálják, bár elég buta dolognak tűnik, de ha ők ezt teljesen komolyan gondolják (ráadásul ennyi idősen), az elég gáz...
Nem tagadom, hosszú idő és rengeteg beszélgetés kialakíthat érzelmi kötődést MSN-en is, velem is megtörtént, de az nem volt szerelem. Inkább csak nagyon erős szimpátia. De a legkiszínezettebb "szeretlek" és nyolcvanezer szmájli sem tudja felülmúlni, mikor végre találkozol vele, érzed az illatát, belenézel a szemébe, hozzáérhetsz... Akkor már lehet komolyabb. De így nem. Azonban ők ezt sosem fogják megtudni, ha nekik így jó. Nincs túl sok szociális igényük.
Ezzel önmaguknak hazudnak, elképzeltek egy embert az üzenetek mögé, aki a legritkább esetekben olyan, mint igazából. Vannak szerencsés esetek, mikor igen (mint nekem), de legtöbbször csak illúzió az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!