Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek az normális ha...

Szerintetek az normális ha egy csaj msnen jár egy sráccal?

Figyelt kérdés

Hát a csaj az én barátnőm pontosan Szegeden lakik és a srác akivel jár az Miskolci. MSN-en járnak! De szerintem igy nem lehet tudni hogy tényleg szereti-e a csávó nem?

Szerintetek?

2010. jún. 30. 22:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogy lehet msn-en járni? o.O "-Járunk? -igen. -szeretlek. -én is <3." Találkoztak már élőben? Mert ha nem, akkor abszolút hülyeség :S
2010. jún. 30. 22:54
 2/13 A kérdező kommentje:

szerintem is tiszta hülyeség. Élőben még nem is látta (sztem) csak cam-on keresztül látják egymást az meg semmi.

Így most szegény csaj nem tudja hogy mikor jön össze egy miskolci csajja la csávó és így nem tudja hogy igazán szereti e.

2010. jún. 30. 22:56
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát elég érzelmes dolgok alakulhatnak ki az biztos (tapasztalat). Lehet többet érezni, mint puszta beszélgetés, de azért a járás már igen érdekes.
2010. jún. 30. 22:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen járnak mert be szokott másolni nekem beszélgetéseket hogy mennyire szereti de nagyon nem hiszem el!
2010. jún. 30. 22:57
 5/13 anonim ***** válasza:
És terveznek valami találkozót? Mert ha nem, akkor tényleg semmi értelme az egésznek. És az a baj hogy a találkozás után is simán rájöhetnek hogy hoppá, mégse illenek össze, mégse igazi a szerelem... Ez a baj az ilyen internetes kapcsolat-szerűségekkel, hogy nem igaziak. A való életben minden más :/
2010. jún. 30. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:

Még sosem érezték egymás illatát = semmi kémia = komolytalan kapcsolat.

Figyu, játszásiból elmegy, azt meg ők sem gondolhatják komolyan, hogy ez több, mint játék. XD

2010. jún. 30. 23:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy hány évesek? :D Én 15-re tippelek.
2010. jún. 30. 23:08
 8/13 haggyámán ***** válasza:

Ismerős itt bárkinek is az a szó, hogy feltétlen bizalom?:)

Na, ilyenből nagyon kevés van.. :) És ez kell ahhoz, hogy kialakuljon egy ilyen kapcsolat.

Viszont ha a lány nem bízik meg a fiúban, akkor valóban nem fog működni, még akkor se, ha sűrűbben tudnának találkozni.

2010. jún. 30. 23:25
 9/13 A kérdező kommentje:
semmi találkozót nem terveznek aszt hiszik hogy most msnen örülnek egymásnak! a lány az 16 éves a fió meg 18. Nem hiszem hogy ennek sok értelme lenne de sajnos ezellen nem tudok mit tenni:S
2010. jún. 30. 23:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Feltétlen bizalom? Interneten? Nem, ilyen nincs, nem létezik, és nem is szabad léteznie, mert az sem igazi, akárcsak az internetes kapcsolatok. Erre nagyon jól megtanított az utóbbi két hónap :/

Szegény lány nagyot fog majd koppanni, amikor rájön hogy akibe beleszeretett, az nem is igazi... legalábbis nem az akinek hitte. =(

2010. jún. 30. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!