Szerintetek az normális ha egy csaj msnen jár egy sráccal?
Hát a csaj az én barátnőm pontosan Szegeden lakik és a srác akivel jár az Miskolci. MSN-en járnak! De szerintem igy nem lehet tudni hogy tényleg szereti-e a csávó nem?
Szerintetek?
szerintem is tiszta hülyeség. Élőben még nem is látta (sztem) csak cam-on keresztül látják egymást az meg semmi.
Így most szegény csaj nem tudja hogy mikor jön össze egy miskolci csajja la csávó és így nem tudja hogy igazán szereti e.
Még sosem érezték egymás illatát = semmi kémia = komolytalan kapcsolat.
Figyu, játszásiból elmegy, azt meg ők sem gondolhatják komolyan, hogy ez több, mint játék. XD
Ismerős itt bárkinek is az a szó, hogy feltétlen bizalom?:)
Na, ilyenből nagyon kevés van.. :) És ez kell ahhoz, hogy kialakuljon egy ilyen kapcsolat.
Viszont ha a lány nem bízik meg a fiúban, akkor valóban nem fog működni, még akkor se, ha sűrűbben tudnának találkozni.
Feltétlen bizalom? Interneten? Nem, ilyen nincs, nem létezik, és nem is szabad léteznie, mert az sem igazi, akárcsak az internetes kapcsolatok. Erre nagyon jól megtanított az utóbbi két hónap :/
Szegény lány nagyot fog majd koppanni, amikor rájön hogy akibe beleszeretett, az nem is igazi... legalábbis nem az akinek hitte. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!