1 hónapja meghalt anyukám és nem tudom feldolgozni, mi az ami segíthet?
Sajnálom.
Sokáig fog tartani az biztos.
De idővel sokkal könnyebb lesz.
Sokat mozdulj ki legyél a barátaiddal de egy hobbi ami leköt azis sokat segit.
Isten nyugtassa édesanyádat! Együtt érzek veled, kedves Kérdező :/ Remélem, nem szenvedett sokat.
Ha nem sírtad k magad, sírd bátran! A visszafojtása akár szívritmuszavart is okozhat. Keresd meg azt az embert, akiben megbízhatsz, aki vállán kisírhatod magad, és tedd meg.
Ha fél év múlva sem csökken a fájdalmad, akkor veszteségfeldolgozó gyászmunkára lesz szükséged.
Jobbulást!
veszteségfeldolgozó gyászmunka.
Ki fejtenéd mi ez?
Nem kotekszem csak ez nekem új.
kettes vagyok
Önsegítő (ált. pszichológus v mentálhigiénés szakember által vezetett) gyászmunka csoport az, ami a veszteséget szenvedett egyén érzelmi terheit csökkenteni próbálja, az elakadásaiból kimozdítja stb. Létezik gyászmunka egyéni terápiában is.
Tudom, hogy nem kötekedni próbáltál, kedves hármas választ adó.
2. Köszi.
Nem tudtam h létezik ilyen.
Itt eléggé jókat írnak; [link]
Őszinte részvétem! Off; szívesen megmutatnám ezt, a "24 évesen már öreg vagyok, mi értelme az életemnek?" kérdések 0 problémával rendelkező picsogó kiíróinak. :/
Köszönöm a válaszokat. így lassan 10 hónap után már
"megszoktam", hogy nincs de feldolgozni sosem fogom teljese,voltam pszichológusnál és nagyon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!