Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek mi a top 5 legjobb...

Nektek mi a top 5 legjobb cigi? Leirnátok mi számit alsó, közép és felsőkategoriás cigi?

Figyelt kérdés
Válaszokat köszi!

2019. jan. 10. 17:02
 1/7 A kérdező kommentje:
*ciginek
2019. jan. 10. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Már jó pár éve nem szívom, de mikor abba hagytam ilyen sorrend volt a nyerő:

Kék Philip Morris

Kék Multifilter

Kék Camel

Sárga Camel

Zöld (mentolos) Pall Mall

A két camelt nagyon szerettem tekerve is, olyannyira, hogy első két helyre tenném. Üdv

2019. jan. 10. 17:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Forever kék camel,jaj de imádom,jobb mint a szutyok túlárazott arany marvu
2019. jan. 10. 17:23
 4/7 A kérdező kommentje:
*marbi
2019. jan. 10. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Sok éve dohányzok, ezen aspektusból kiindulva már sokféle dohányt kóstoltam. De itt is az "ízlések és pofonok" különbözők. Kinek mi és miért jó, vagy finom, azt nem tiszte senkinek sem vitatni, sem felülbírálni nincs joga.

Az én véleményem szerint a TOP 5 cigi az alábbi:

1. Marlboro arany

2. Marlboro piros

3. Philip Morris (bármely csomagolásban)

4. Dunhill (bármely csomagolásban)

5. Pall Mall (bármely csomagolásban)

Azonban ezeket megfizetni nem tudom, ezért én szürke Benson & Hedges cigarettát szívok.

2019. jan. 10. 17:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akkarok leszolni senkit,csak szerintem szar is az arany ,meg drága.De izlések és pofonok
2019. jan. 10. 17:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A dunhill is valóban minőségi cigarettát gyárt, én nekem azért nem került be a listámba, mert az elején rengeteget szívtam belőle és végül ráuntam. :) első voltam
2019. jan. 10. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!