Közép iskolába 9. be elsőnap. Hova kell ülni? Hol
vannak a legjobb helyek?
Figyelt kérdés
még sose voltam 32fős osztályba.a legtöbb még másodikba volt 22. de pár évig csak 14envoltunk. hol vannak a jó helyek? hova érdemes ülni egy általános elrendezésű osztályba??
én minden évben az első tanítási nap bementem olyan korán, hogy első legyek, így a hátsó sorba ültem mindig. De csak azért, mert utálom, ha ülnek mögöttem.
2010. aug. 28. 11:50
2/14 anonim válasza:
Ülj le, ahol neked a legszimpatikusabb, és persze van még hely.Vagy ha találsz első szimpi fiút/lányt, ülj mellé.Megkérdezted oda ülhetsz -e.
2010. aug. 28. 11:50
3/14 anonim válasza:
Én középre ültem, mármint 6sor volt, és a 4.-be ültem mert én úgy gondoltam ha az elsőbe ülök akkor megbélyegeznek stréberként, hátsó sorba meg egyedül nem akartam mert nemtudom:D Szóvla én a 4.-et ajánlom... És h abalk felé vagy ajtó felé az sztem mind1... de ablaknál télen vanr adiátor (nálunk), nyáron pedig kilehet nyitni az ablakot xDD
2010. aug. 28. 11:52
4/14 anonim válasza:
Nálunk 5 sor van és én a 3.ba ültem :)
És az ablak mellé .. szerintem ott a legjobb, de nemtudom nálatok hogy van de aki nálunk az 1. sorba ült az olyan okoskodó... aki meg a leghátsóba az meg sosem tanult... :)
2010. aug. 28. 12:01
5/14 anonim válasza:
mi 37-en voltunk, én olyan középre ültem kb 4-5 sorba, aztán ott voltam egy hétig, de akik hátul voltak rosszabbak voltak mint mi így minket ültettek hátra utolsó sor...
sokkal jobb mint középen...
2010. aug. 28. 12:01
6/14 anonim válasza:
2-3. sorban a fal mellé. Ott a legkirályabb.
2010. aug. 28. 12:55
7/14 anonim válasza:
Nálunk az első sorokba ülnek a jófej gyerekek, mert onnan jobban lehet terjeszteni a hülyeséget. Hátul inkább a csendesebb gyerekek és a ribik ülnek. 15F
2010. aug. 28. 12:56
8/14 anonim válasza:
Sztem is a fal mellett volt a legfaszább.
2010. aug. 28. 13:10
9/14 anonim válasza:
Szerintem is inkább oda ülj ahol találsz helyet. Én tavaly voltam 9.-es és ahogy kinyitották az ajtót hogy le lehet ülni mindenki elfoglalta a legjobb helyeket. Nekem az ablak mellett a 2.sorba jutott. Am melyik suliba mész?
15\F
2010. aug. 28. 13:18
10/14 anonim válasza:
én mindig az utolsó előtti sorban ülök, mert az utolsó sorban nagyon elkanászodnék, úgyis csak beszélgetnék meg stb.. meg ha leghátra áll a tanár, pont mögéd, az idegesítő
az utolsó előtti sorban nem tud pont mögéd állni a tanár
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!