Mi a francot tegyek?
Egyszerűen nem bírom...Szüleim válnak, már jó 20on vmennyiéve nem jó a házasságuk, de közben mindketten próbáltak egymás ellen fordítani...Apám vette a cuccokat, testvéreim meg összevertek (20onévesek, akik anyámmal voltak). És állandóan csak szívtam, mert szinte bárhol leégettek mindig engem. És apám mellett voltam még mikor jól beb*szott és verekedet testvéremmel. De testvéremet nem ütöttem meg, mert azt mondta, ha megütöm, megöl engem is. És most meg apám teljesen átvert...Anya 3-4 szép szót szólt hozzá (mivel nyalizott apám elég sokat) és most pedig apám engem elárult, lesz*rt egyszerűen...Cipőim mennek szét, amiket jó drágán vett apám, erre most nincs pénze ilyesmire (2-300 ezres fizetéssel), meg anyámnak sem, hogy vegyen egy 10 ezer forintos cipőt vagy egy térdnadrágot nyárra (egyszerűen nincs nadrágom nyárra..csak hosszú farmerek szinte..) és még a testvérem a nagy drága márkás ruháiból amit kinőtt, azt is a barátnője öcséinek adta oda, mint nekem...
És most én vagyok a legeldobottabb az egész családban...
Már jó 2 éve ez megy...
Már több alkalommal gondolkoztam az öngyilkosságon, de nem tudok fegyvert szerezni, és nem tudok elég biztos, és hatásos meg fájdalommentes módszert sem...
Még egy lánnyal is megismerkedtem nagy bánatomban, és anyám nem engedi ide be a házba, és nem is fogja, azt mondta...És még a lányhoz sem enged el engem...Ő 14... (Netről és személyesen 1 alkalom)
Egy ideje csak egy papírra írom ki minden bánatom, dalszöveg formájában és ebből egy RAP dalom készül el...De testvéreim elítélik a RAP-et, ezért nem merem elmondani senkinek, hogy rap zenéket csinálok...
Szerintetek mi a francot kezdjek most???
Egy 13 éves, aki már kikészült lelkileg, jóideje...
Eni:
Szégyen, amit a szüleid csinálnak. Másrészt eldobni az életed még nagyobb butaság. Tuti van annyi értéked, hogy nem érdemes. 13 évesen tényleg fiatal vagy, hogy ezen kell agyalnod... de próbáld meg megfogalmazni magadban... felnőtt leszek és nem akarok a szüleimre hasonlítani.
Tuti meg kell majd mindenért dolgoznod, de az a tiéd lesz !
Egyébként ha tényleg nem bírod ... önkormányzatokon is van olyan ügyintéző, akiknek kötelességük ilyesmivel foglalkozni, és gyám-ügy is van. A mi környékünkön tényleg a gyerekekért vannak.
Vagy nagymama? Nagynéni?
Valakit keress, aki kiemel ebből a környezetből !!! Akibe kapaszkodni tudsz ! Amúgy 50 éves vagyok... de támogatom a RAP-et :)))) Csak hajrá :))))
Szurkolok !
Nagyszülők mind halottak, apám családja egy féreg banda, testvére sincs, rokonai kiutálták, mert egy féreg volt.
Anyám pedig még a nagynénémmel (tesvére) és a testvére lányával plusz a másik testvére, aki már halott, annak a fiával is, és most meg csak gond van, mindenki utál engem is, pedig nem ártottam nekik egyszer sem...
Senkire nem támaszkodhatom, max egy 7,62es automata gépkarabélyra.
Még azért is rühell apám, mert Hungarista eszmét vallok...
Túl sokat emlegeted itt a fegyvereket ! Agresszív természetű vagy?
Mi itt próbálunk beléd lelket önteni. Sajnos korábban kell felnőnöd, mint más hasonló korúnak. De annyit emlegetted itt a karabélyt, hogy elgondolkoztam. Hülyeségből írtál ide? Csak szórakozol velünk ?
Végül is a te döntésed. Most is az a véleményem: kell találnod valakit, akinek kiöntheted a lelked, meg tudod vele beszélni. És haggy időt magadnak a dolgok megemésztésére. És hülyét ne csinálj másokból, mert előbb utóbb rájönnek az emberek, ha nem komoly a problémád.
Miért, te tudsz más módszert, ami nem túl durva és biztos is?:)
Amúgy nem vagyok agresszív természetű egyátalán, csak van ami kihozza belőlem az állatot (cigányok, emo-k, divatcicák/plázacicák).
Figyelj! Nagyon sok ember küszködik igen nehéz helyzettel. Én makacs vagyok, nem tudom elfogadni, hogy valakinek a gondolataiban megfordul, hogy eldobja magától az életet.
Megértem, hogy szeretnél dolgokat, korodnál fogva is természetes dolog. A legnagyobb baj, hogy nem érzed, aki igazán szeret téged. Ezt nagyon sajnálom ! Ezért írtam, hamarabb kell felnőtté válnod ! Egyébként az eddigi írásaink alapján egyáltalán nem tartalak "rossz fiatalnak", sőt, elégedetten nyugtáztam, hogy van, ami érdekel (pld. a RAP). Nagyon is illik a fiatalokhoz.
Csak arra kérlek, ismerd fel saját értékeid, és kezdj el azon dolgozni, hogy valamilyen elismerést ki tudj váltani másokból ... pld. vesd bele magad a RAP-be :)))
Aztán csinálsz egy honlapot, azt itt közzéteszed, én meg vén fejemmel tuti megnézem !!!
Valamit még: a fiam tanácsolta annak idején, amikor elkezdtem chatelni: anya, soha senkibe ne bízz, ne higgy el nekik semmit. Akkor én ezt megfogadtam. Nem is sírtam !!
Jó lenne, ha lenne az életedben legalább egy személy, akihez tartozol. De csak óvatosan !!! Itt névtelen ki tudod írni fájdalmad, de az életben óvatos legyél, ne adj lehetőséget, hogy mások visszaélhessenek a helyzeteddel és fájdalmat okozzanak.
Egyébként meg elvem: minden viszonyítás kérdése.
Csak nézd meg a sok szerencsétlen árvízkárosultat. Ugye azért nem vagy annyira kilátástalan helyzetben.
Látod? VISZONYÍTS !
Írhatsz, fogom nézni !
(ha itt lennél, nyomnék a cuppit a homlokodra:)))
14:30
Hát okés.
Az árvíz...Ja...Cigányok saját házaikat öltik el, meg lopják szét a gátakat. Összetartás :)
Nemcsak cigányokból áll a világ !
Ezenkívül bármit írok neked, soha semmi pozitiv megnyilvánulásod nem volt. Számomra reménytelen eset vagy. Azt hiszem mellőzlek ... mert semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!