A városomyol 20 km-re vagyok egy masik varosban. Egyedüll. Hogy mebjek haza??? Penzeem nincs. Telefonrol irok most... Busz 5.20kor megy amire ugye nincs penzem... Felek az emberektol. Esik az eso. Egy buszmegalloban ulok. Mitevo legyek?????? :'((((
Menj be egy kocsmába...kérjél pár adag dsört aztán ha fizetésre kerül a sor nem fizetsz. Ingyen van,jól szóralkozol,nem gondoolkodsz azon mi tévő légy és hogyha megvernek...nem fog fájni.
2010. jan. 1. 02:22
2/18 anonim válasza:
Nyugalom. :( Muszáj kivárnod a buszt, és usgyi haza, addig halgass zenét, és játsz, netezz a telefonon... Elrepül az idő, meglátod. Vagy, hívj egy taxit... :S
18/L
2010. jan. 1. 02:23
3/18 anonim válasza:
telefonod van -> hívj fel egy ismerőst, akire tudod, hogy számíthatsz
vagy hívj taxit, aztán mond meg a sofőrnek, hogy akkor tudsz fizetni, amikor hazaérsz, de akkor plussz gázsit is kap majd (ez nem biztos, hogy bejön)
2010. jan. 1. 02:29
4/18 anonim válasza:
Indulj el gyalog, engem is mindig felvesz valaki útközbe és hazajutok hamar.
2010. jan. 1. 02:30
5/18 anonim válasza:
de ha egyszer nincs pénze?! hiába várja a buszt meg hív taxit. menj a be a rendőrségre. komolyan mondom. ők hazavisznek.
2010. jan. 1. 02:30
6/18 anonim válasza:
huh nem irigyellek. ha van nyitva valami menj be oda, csak beengednek anélkül, hogy fogasztanál valamit. várd meg a buszt, aztán menj haza, próbálj meg felszállni anélkül, hogy veszel jegyet
de amúgy hogy kerültél oda??? hogyhogy nincs pénzed hazamenni?
2010. jan. 1. 03:20
7/18 A kérdező kommentje:
taxival jottem at... penzem nala van... ismerossel jottem akinek telefonja nalam van tehat elerni nem tudom:'(((( bejottem egy disco eloterebe es leultem:( ismerosem 18alatt vannak es mndenki iszik nem hiszem hogy ertem tudnanak jonni. fazom:(
2010. jan. 1. 03:23
8/18 anonim válasza:
Szüleid?, szomszéd néni/bácsi?, rendőrség?
Vagy várd meg a buszt és hátha látsz a közelben ismerőst és "koldulj" egy kis pénzt tőlük.
2010. jan. 1. 03:36
9/18 anonim válasza:
valakit azért próbálj meg felhívni. azt nem értem, hogy hogyan szakadtál el az ismerősödtől akivel odamentetek ha végül mégis ki kell várnod a buszt, az 100%, hogy elvisz. elmondod a buszsofőrnek, hogy mi van, szerintem meg fog érteni. a rosszabb esetben esetben később kifizettetnék a pótdíjat :/
2010. jan. 1. 03:47
10/18 anonim válasza:
Előző vagyok: vagy próbál meg magad jól érezni, gondolom a többiek se maradnak már sokáig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!