Ha nem izzadsz, (azaz pár óra után nem leszel büdös sem te, sem a ruhád), akkor nem ciki.
Akkor sem, ha a survivorban szerepelsz úgy, hogy a többiek is büdösödnek.
Nagyon köszönöm!!!
😍
Amennyiben sem téged sem a környezeted nem zavarja (hidd el fontos tényező, egy kellemetlen testszagú illető pokollá tudja tenni a kollégák, barátok életét) akkor nem. Erre tényleg figyelj, mert rossz benyomást tehetsz akaratlanul is kellemetlen testszaggal.
Egyébként van akinek tényleg nincs rá szüksége mert nem izzadékony, vagy nincs kellemetlen szaga. Ilyen esetben felesleges! Az izzadás természetes folyamat, mellesleg baromira hasznos mind a testhőmérséklet szabályzása, mint méregtelenítés szempontjából.
Én tini koromban rettentő izzadós voltam, kentem magam mindennel:golyós stift, deo, testpermet és semmi nem segített.
Arról nem is beszélve hogy a legtöbb készítmény szörnyű alapanyagokból készül, a dezodor szükségtelen használatának mellőzésével még jót is teszel a testeddel(és itt nem a személyes higiéniáról beszélek).
Én izzadós vagyok, főleg idegi alapon : vizsgák, stressz, munka szokta nálam előidézni. Nem vagyok 'büdös' inkább csak a ruhán látszott mindig. Egy ideje áttértem a természetes izzadásgátlók használatára és csodákat tett..
Ez milyen kérdés..? én se használok, ha a boltba megérzik ha esetleg izzad a hónapjam akkor odaszólok: Add vissz a visszajárót, ne a hónaljamat szagolgasd.
És meg van oldva. Hogy lenne már ciki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!