Volt olyan, hogy ismerősbe botlottál a gyakorin?
- akár valaki olyan személyes jellegű kérdést tett fel, hogy egyből ráismertél?
- vagy üzenetezgetés közben derült ki, hogy ismeritek egymást?
ha ciki, vicces sztorijaitok vannak erről, azt is meséljétek el. :D
Nem. Olyan volt, hogy egy kérdés elejét elolvasva majdnem repült a kóla a számból, mert mintha rólam írták volna - de kiderült nem rólam szól.
Olyan volt, amit az egyik válaszoló ír, hogy megismertem valakit a Gyakorin és azóta felismerem, ha ő ír kommentet, de nem egy nagy művészet kitalálni, hogy ő az, mert mindig ugyanarról ír és telehányja a szövegét smiley-kal meg szívecskékkel, amitől nehezen olvasható az írása.
Nekem egy ismerősöm mesélte élőben, amikor a Gyakoriról beszélgettünk, hogy egyszer valaki kiírt egy kérdést és már nem tudni, mi volt a kérdés, de beleírta, hogy lógott a suliból és kiderült, hogy a kérdező nem jelentkezett ki a gépből, sőt a böngészőt se csukta be, mert a legelső kérdező általi kommentet az édesanyja írta :D
Van olyan gyakorin megismert ismerősöm, akivel nagyon rég tartjuk a kapcsolatot.
Volt olyan kérdése amiből rájöttem, hogy ő az, pedig nem tudtam a konkrét gondról..
Olyan nekem is volt!
3as!
Tökre az én leirásom volt,szereti a cicákat,szereti a lila szint és szőke a haja
Én csak lestem hogy..ojaj xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!