Volt már olyan, hogy ismerősbe futotattok bele itt Gyikon?
Figyelt kérdés
És ha igen hogy derült ki? Nem volte ciki?2015. febr. 14. 14:45
1/16 anonim válasza:
Nem volt. Szóval nyugodtan posztolhatsz pucér képeket :)
3/16 anonim válasza:
Nem tudok róla,de cink lenne:D
4/16 anonim válasza:
Még én sem találkoztam ismerőssel.
5/16 opened paradise válasza:
Egyszer egy srác keresett egy kép alapján egy lányt,mert nagyon meg akarta "szeretgetni".
Megláttam és egyből felismertem az egyik volt osztálytársam húga volt.
Aztán ő meg megtudta,hogy 14 sincs,úgyhogy letett róla :D
6/16 aladar12 válasza:
nem, de várom már a pillanatot, amikor kiderül valakiről, hogy mondjuk a szomszédom/volt osztálytársam stb.
7/16 anonim válasza:
mostanában többször is...a volt csajom paliját..akivel végül nem jött össze. :DD
szopattam itt...meg a farkáról sikerült képet kicsalnom és kiraktam a netre a face linkjével. :d
de persze én nem mondtam el, hogy ki vagyok..másnak adtam ki magam. :DD
Wolf..wolf. :DDDD
10/16 anonim válasza:
Az en ismeroseim baromsagnak tartjak a gykt igy itt biztonsagban vagyok :D
Persze olyanoktol kaptam mar ismerkedesi szandekkal levelet, akikkel itt ismerkedtem meg, sot volt h itt megismert lanybaratomra irtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!