Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mákbol tényleg úgy lehet...

Mákbol tényleg úgy lehet drogot csinálni? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Bevágdossuk kifolyatjuk a tejét.Azt megszárítjuk porrá zúzzuk.Csak kiváncsiság képp kérdezem.:/
2010. jún. 28. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Persze, én is csak abból kérdezném. =D
2010. jún. 28. 13:16
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Én hallottam olyat, hogy valaki nagyon sok mákos kuglófot (vagy vmi ilyesmit) evett és lettek drogos tünetei, de szerintem ebben annyira nagyon kevés anyag van, hogy meg sem érzed.
2010. jún. 28. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Mielött házi drogot csinálnál. Egyszer egy vegyész professzor akart csinálni a laborba magának valamilyen drogot. Valamilyen mirigye "lebénult", és semilyen akaratos mozgást nem tudott csinálni. Ha jól emlékszem piramis mirigy, de nem biztos.
2010. jún. 28. 13:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Mondom csak kiváncsiságbol kérdeztem =.=.Hogy drogoznék vazze 14 vagyok csak xD.Csak hallotam és kiváncsi voltam hogy igaz-e.
2010. jún. 28. 16:16
 5/5 anonim válasza:
Igen az éretlen mákbol keszul az opium. Illetve az a tej opium tartalmu. Abbol aztan lehet csinalni/kivonni morfint kodeint heroint stb... Rég ota hasznaljak mar eros fuggoseget okoz es annyira nem tomeny igy. Nem lesz tole semmi bajod probald ki ha akrod
2011. aug. 28. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!