Instagram hibaüzenet bejelentkezés után. Valakinél hasonló eset?
Sziasztok!Valakivel történt hasonló eset?
Bejelentkeznék az Instagramomba ,de ehelyett ezt az üzenetet kapom egy full fehér képen :
"message": "K\u00e9rj\u00fck, v\u00e1rj egy p\u00e1r percet, miel\u0151tt \u00fajra megpr\u00f3b\u00e1ln\u00e1d.", "status": "fail"}
Tegnap óta jött elő újra, először tegnap este kezdete, ma sikerült belépnem és működött, de most ismét szenved
Esetleg valaki valami tipp?
Ui: Telón és gépen egyaránt ugyanezt adja ki
Sziasztok!
Ugyanez történt velem a minap. Utána olvastam egy csomó oldalon és ezt a megoldást találtam: töltsetek le az adott appstore-on belül egy ingyenes VPN-t. Nyissátok meg és csatlakozzatok a VPN-re.
Ezután próbáljatok meg belépni a jelszavatokkal (ha változtattatok jelszavak, akkor a legutolsó jelszóval amit megadtatok) és elvileg sikerülnie kell.
Én nem akartam elhinni, hogy ettől tényleg sikerülni fog, de sikerült! :) sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!