Steam hiba, nektek volt már ilyen?
Egy ideje még laptopon játszottam (természetesen steames játékokkal) és nagyon megkedveltem a CS:GO nevezetű játékot, beléptem az accountommal egyes oldalakra.(Szerencsejáték oldalak a cs-vel kapcsolatosan)
és rá pár napra az az üzenet fogad hogy: "Nem lehetett csatlakozni a steam hálózathoz"
DE CSAK LAPTOPON! (Azon belül is a steam ALKALMAZÁSBAN)
steamcommunity.com-on betudok jelentkezni.
Áttértem Gépre és otthagytam a laptopot.
Nagyon jó volt meg remek minden, semmi probléma nem volt.
Azután voltam olyan sügér, mivel még nem gondoltam volna hogy a CS-s szerencsejáték oldalak is okozhatták az egészet, hogy bejelentkeztem tegnap 1 oldalra innen, nos aznap még minden tökéletes. Ma hazaértem, mondom leülök játszani egy kicsit. Ugyan ez az üzenet fogad mint laptopon... Nem tudom mit kéne ilyenkor csinálni ugyanis újratettem a Steamet, minden hozzátartozó dolgot töröltem és még mindig nem jó, szintúgy mint laptopon.(hozzáteszem, innen a gépről is beenged a weboldalra.)
Valaki találkozott már ilyennel?
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, nem akarlak tovább zaklatni, mielőtt megírtad volna a válaszodat lefuttattam a vírusítót. Nos a letöltésekben volt egy érdekes dolog, ugyanis 2 vírust talált.Az egyik egy CSGO-s névvel megáldott isteni dolog volt, a másik meg a böngészővel kapcsolatos, mind a kettőt töröltem, most próbálom meg.
Mégegyszer köszi a válaszodat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!