Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz 2,5napra...

Szerintetek gáz 2,5napra ennyi cuccot vinni?

Figyelt kérdés

Na ugye a ruháim,de az nem is sok.Ezenkívül dezodor,parfüm,borotva,hajgumi,fésű,hullámcsat,tisztaságibetét,sebtapasz,tusfürdő,esernyő,szempillaspirál,korrektor,szeceruza,szájfény,fültisztító és vattakorong,krém.Zsepi,pénztársca,iratok,legyező,telefontöltő,mp3 lejátszó,kb. ennyi.

Na ezeket berakom egy nagyobb váltáskába,de viszek egy kicsit is.Ha kimegyünk este,zsepit,pénztárcát ilyeneket beletenni.

Már előre félek,hogy apám mit fog szólni hozzá xD

Szerintetek sok?

15/L

(Balcsira megyünk)

2010. jún. 27. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:

nem, ezek mind fontosak én is kb. ennyi mindennel indulok el (:

14/L

2010. jún. 27. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
ha válltáskába belefér egyáltalán nem sok.. én osztálykiránulásra mindig két nagy utazótáskát vittem..:D
2010. jún. 27. 19:19
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi:)

Hát a válltáska az jó nagy.Néha suliba is azt vittem,tehát pár könyv,füzet,kaja,innivaló is simán elfér benne:D

2010. jún. 27. 19:26
 4/7 anonim válasza:
Ez nem sok, de szerintem ruhát se hülyeség vinni:)
2010. jún. 27. 19:39
 5/7 martinka000 ***** válasza:

Nem tudom szoval nektek lányoknak a fél életetek benne van egy kis táskában is, de egy nagyban meg a fél ház.! Szerintem nem sok, egy kamionnal is elindulhatnáál Balatonra, attol függ hol laksz..! Viccböl elég. H a neked ezek mindd kellenek, akkor vidd..Csak nem rámolja ki apád a táskád:D:)...Jó nyaralást:D:O:P

F/18

2010. jún. 27. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
előző: forma vagy ;)
2010. jún. 28. 08:50
 7/7 martinka000 ***** válasza:

Most miért? Nincs igazam?:) De legalább jót mulat, attól függetlenül, hogy egy kamion ruhát visz el, meg tisztálkodási cuccot, meg a rosseb aki jobban tudja.

dezodor:ok,parfüm:ok,borotva:ok, bár nem tudom hogy miért nem otthon, és hogy mennyi idöre megy,hajgumi:ok,fésű:ok,hullámcsat:ok,tisztaságibetét:ok,sebtapasz,tusfürdő,esernyő,szempillaspirál,korrektor,szece

ruza:..nemtudom, esti bulikhoz ok,szájfény:ok,fültisztító és vattakorong:ok,krém:ok.Zsepi:ok, de sztem ott is vehetsz,pénztárca:ok,iratok:alap,legyező:elég oda a víz szerintem,telefontölt:alap,mp3 lejátszó:zenét meg hallgat majd máshol

2010. jún. 28. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!