Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vaterán rendelt cuccot elkever...

Vaterán rendelt cuccot elkeverhet a posta?

Figyelt kérdés
Rendeltem a Vaterán egy fényképezőgépet, ajándékba (tehát határidőre kellett volna). Jóval olcsóbb volt, mint ha boltban venném, és az eladónak is 100%-os értékelése van 165 KÜLÖNBÖZŐ embertől. Vidéki vagyok így maradt az előreutalásos postázás. Eladó írta, amint megkapja a lóvét, küldi a gépet. Múlt hét kedden kora reggel utaltam, így gondoltam de jó már másnapra itt lesz. Nem volt itt. És utána nap sem. Pénteken megeresztettem egy mailt az eladónak aki először azt írta hogy már rég elküldte aztán rájött hogy mégse úgyhogy kemény bocsánatkérések között mondta hogy hétfőn reggel első dolga postára menni. Most megint péntek van, természetesen a csomag sehol, az ajándékozásból nem lett semmi. Azóta az eladót bombázom levelekkel, állandóan azt írja hogy utánanéz, de már tuti hogy postán van. Most már nem is kell a fényképezőgép, de legalább szeretném megkapni amiért fizettem. A csomagról pedig zéró hír. Lehetséges hogy a posta elkeverte a csomagot? Ilyenkor mit lehet tenni?
2011. aug. 26. 10:50
 1/5 Gress ***** válasza:
Ha nem ajánlottan volt föladva akkor elkeverhették.Most már nem sok mindent tudsz csinálni.
2011. aug. 26. 10:53
 2/5 anonim ***** válasza:
vagy szerintem egy roppant nagy átverében volt részed elöre elküldted a lovét és bszott elküldeni a gépet sajnos ez vaterás tulajdonság.
2011. aug. 26. 11:38
 3/5 anonim ***** válasza:

50/50.

épp úgy át is verhettek, mint ahogy elkeverte a posta.

de sajnos már nem tudsz mit tenni.

2011. aug. 26. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
de fényképezőgépet általába csomagként küldik amihez tartozik egy vonalkód és egy szám ha elkéred a számot utánna tudsz nézni ha nem adja oda a számot akkor átvágott
2011. aug. 26. 16:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül 11 nap késéssel megjött a gép :D
2011. aug. 27. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!