Kicsoda Admin Úr, Nitrogirl és Carmen22?
Oopsz. Asz'szem, megvan a válasz: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Már csak azt kéne tudnom, hol van ez a beállítási lehetőség. (Bár mondjuk sajnálom az anonimitást, amikor nagy szükség volt arra, hogy tudjuk, ki kicsoda, megoldottuk pl. úgy, hogy 22:12-es voltam. Így félő, hogy inkább fórummá válik az oldal, mint maradna tudásbázis - főleg egyes topikok.)
szerintem jó, nagyon kényelmetlen volt folyton visszanézegetni az időt meg javítgatni hogy "az első 18:55-ös", így viszont csak azt mondom: "igazad van, Nitrogirl" vagy akárki. :D
akkor lenne rossz, ha meg lehetne keresni név alapján valaki kérdéseit vagy válaszait.
és ha valami indiszkrétet kérdeztél, és a neved alapján megtalál egy ismerősöd? :D
vagy az is lehet, hoogy gy nagyon hü.lye kérdésre hü.lyeséget válaszoltál mint mindenki más, erre a kérdező akinek van 78 IQ-ja, megkeresi a te kérdéseidet, és telefirkálja ba.romságokkal. =)
Igen, viszont ennek az a hátránya, hogy a nevemet már nem tudom megváltoztatni. =D
És mivel mindenhol ez a nevem, és az ismerőseim nagy számban regsiztrálva vannak az oldalon, elég hamar lebuknék. =D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!