Milyen drogokat próbáltatok eddig, és milyen volt?

Csoki, tea, kávé, cigi, alkohol, fű.
Salviát esetleg a jövőben, de tovább nem merészkedek, féltem az életem.
A "jókislánynak" gratula a boldogsághoz, én még dolgozom rajta :)

Ja, a milyenvoltot lehagytam.
A csoki finom, de szerintem azt még te is próbáltad :D
A tea finom, egy jó fekete tea majdnem ér annyit, mint a kávé.
A kávétól sz@rul vagyok, megfosat.
A cigi büdös és semmi jó nincs benne. Még drága is.
Az alkohol öli az idegsejteket, meg rossz hatással van a viselkedésre. Viszont feldobja a hangulatot.
A fűvel meg az a gond, hogy a hatása baromira függ az alap érzelmektől. De ha jó a társaság és a hangulat, akkor jobb a fentieknél, mert erősebb, de kevésbé káros.
A salviáról meg majd beszámolok.

Speed: Pörögsz tőle,izzadsz mint a ló,nem alszol egy 10-12 órán keresztül.
i-por(ica) : Szédelegsz tőle,feloldodsz,
Kokain : Hát kb. azt hogy tied a világ,nem kell más,csak erre akarod költeni a pénzed bármennyi is lessz.
Kati : Ua. mint a kokain,csak ettöl mindenkit imádni,szeretni fogsz,és mivel növényvédő szer,rettentően káros...
Fü: Ellazulsz,kacagsz,..
Gina: Mintha belennél rugva,tul adagolod könnyen megmurdálsz.
"Nem saját tapasztalatok,a neten olvastam már őket valahol..."

Legális: kávé, cigi, alkohol.(jóóó?)
Nem tudom, hogy legális-e: gáz :D (hangflash)
legálisak közül:
gáz: rendes vizuális halucinációid lesznek tőle de teljes szerveztek tönkreteszi.
alkoholt sztem mindenki ismeri.
vényköteles gyóccerek:
nyugtatók: pár tabletta után: gyorsabban telik az idő, picit elnehezülsz és picit lassabb leszel. sok tabletta után: teleportálgatsz, járás nemigazán megy beszéded összefolyik hasonló mintha nagyon belennél baszva nagyonnagyonsok tabletta után meg 2napig semmire nemfogsz emlékezni.
ópiát fájdalomcsillapítók: pár tabletta után: mintha felhőnök járnál sok tabletta után: kb mozdulni alig tudsz szemed alig tod kinyitni nagyon lassú leszel kb öntudatlanságba vagy. nagyonnagyon sok tablettánál meg halál.
ritalin: picit ekis picit kólás csak nem annyira erősen.
illegálisak:
fű: leginkább attól függ milyen cucc és mióta tolod. ha pl utcai cucc akkor amikor jössz le róla nagyon szarkedvű leszel és punnyadt. ha jó, nem szennyezett cucc akkor normálisan letudsz jönni.
xtc: eláraszt a szeretett felhők ittis vannak de itt csak jársz rajtuk pörögsz, csikorgatod a fogaid. kár hogy már nemkapni jó fajtát 3éve=(
spuri: bepörögsz, izzadsz
kati: hasonló az ekihez csak jobban szétbasz.
kóla: kb nemlehet megfogalmazni milyen:D mintha száguldanál, mintha isten lennél:D csak lejövésnél nagyon szar lesz a kedved és könnyű rákattani ami nem túl előnyös a magyarországi gazdásági viszonyok miatt...
lsd: nekem nemvoltak vizuális halucinációim mint ahogy sok helyen írják max olyan 1-2tárgyat odaflesseltem ami nincs is ott. ha jó helyen csinálod a nevetést nemtod abbahagyni ha rossz helyen lelkileg nagyon széttud csapni.
gomba: 1x toltam 2gt sztem nemis volt vmi erős cucc csak nevettünk pár dolgon 1-2órán át onnantól én kb fapofával ültem.

hűűű, utolsó:D szép kis gyűjtemény:D
egyébként mi az a kati? már több helyen is olvastam, de lövésem nincs. vmi más megnevezés? h néz ki? h kell használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!