Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen drogokat próbáltatok...

Milyen drogokat próbáltatok eddig, és milyen volt?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 23:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
55%

aki ide fog írni, azoknak a 95%-a ezt fogja írni: x drogot, és ROHADT JÓ VOLT :D

nem véletlenül lehet rászokni, ha rossz lenne:D

vagy arra vagy kíváncsi, h milyen őrültségeket csináltak akkor?

2010. jún. 26. 23:44
 2/24 anonim ***** válasza:
24%
macskapisi
2010. jún. 26. 23:45
 3/24 anonim ***** válasza:
59%
NEM PRÓBÁLTAM DROGOT ÉS NEM IS FOGOK!
2010. jún. 26. 23:46
 4/24 anonim ***** válasza:
53%

fű: semmien

kati: pörgős :D

spuri: semmien

2010. jún. 26. 23:50
 5/24 anonim ***** válasza:
57%
Segítség!Mit keres egy sárkány a konyhámban?
2010. jún. 26. 23:53
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
soha és eszem ágában sincs
2010. jún. 26. 23:54
 7/24 anonim ***** válasza:
39%
Szerelem, szex a vőlegényemmel, a testvéreim reggeli, kócos mosolya, a munkatársaim elismerő mosolya, sárcsata a tiszaparton a haverokkal, k*rva meredek dombról lecsúszni nagy hóban egy szál kukazsákkal! :D Ezek maximálisan feldobnak! Mással NEM élek!! 23/L
2010. jún. 27. 00:09
 8/24 anonim ***** válasza:
69%

fű: király, peaces, kellemes, ideális haverokkal (vagy barátnővel), otthon, vizipipával.

ex: a nagy kedvencem. egész este pörget, mérhetetlen önbizalom, őrült jó lesz a zene, jókedv, móka.

spuri: party party party

bélyeg: hűb*zmegeztmégegyszerne :D

2010. jún. 27. 00:13
 9/24 anonim ***** válasza:
81%

Az ekit régen minden buliban használtam, de akkoriban még a jó kis holland cucc volt, tele MDMA-val, nem ez a "nyóckeres" car. Az csupa pozitív érzés, hullámokban a mindent elsöprő boldogság, de nem butulsz/hánysz, mint az alkoholtól.

Mostanában inkább spurit használok, azt is csak nagyon ritkán, 2-4 alkalommal évente. Ez felpörget, nem vagy fáradt, még másnap sem tudsz aludni, sem enni, de érzéseket nem ad, csak energiát. Inkább ezek, mint a pia, ha ki akarsz kapcsolódni a jókislànyos hétköznapokból.

2010. jún. 27. 00:24
 10/24 anonim ***** válasza:
35%
Én vagyok a "szerelmes". A "jókislányos hétköznapokban" én tökéletesen érzem magam. Sokáig tartott eljutnom ide (boldog párkapcsolat, diploma), de megérte. Nekem nem kellenek szerek, hogy jól legyek magam. Szimplán jól érzem magam a bőrömben, egész vagyok. A sikerélményeim doppingolnak. Az, hogy a semmiből lettem valaki. Ajánlom mindenkinek a kitartás és a küzdést! :D
2010. jún. 27. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!