Csak nekem hiányzik a régi BTS?
Már láttam itt 1-2 ilyen kérdést,ezek szerint nem csak én gondolom így.
A fiúk nagyon megváltoztak amivel nincs is baj,mindegyikőnk változik az évek során,de nekem annyira hiányzik a régi bolondos énjük,most már nem olyanok,arról nem is beszélve boldogtalannak látszanak...
Ott van V,tudom,hogy nehéz időkön megy keresztül,de én annyira sajnálom amikor látom a képeken is,hogy alig húzza mosolyra a száját...😔
A bandával kapcsolatban is keringtek olyan pletykák a neten,hogy megváltoztatják a nevüket.
Nem értem minek ez a sok változtatás,a logójuk is meglett változtatva,de nehogy még a nevük is,ha BTS névvel kezdték így is kéne maradnia.
Persze nem tudom mennyire igaz ez az egész,de nekem agyamra mennek a Big Hit spekulációi.
Ez az állandó hajszínváltoztatás is,már annyira töredezett a hajuk,minek kell minden hónapban 4-szer átfesteni ?
Szerintem semmi értelme,ezt is csak a rajongókért,holott már Suga is kiborult,hogy ennyit kell festeni a haját.
Nekem ha hiányzik a régi BTS, egyszerűen meghallgatom a korábbi dalaikat is.Akkor még tényleg szinte "kölykök" voltak, és az a stílus passzolt hozzájuk.Ahogyan írtad,is azóta eltelt 5 év, változott a trend,változtak ők is,nyitottak a nagyvilág felé, tehát jobban meg kell felelni,és a tömeg ízlését kell kiszolgálni,ha lehet így fogalmaznom.
Nekem is feltűnt,hogy az utóbbi időben kevesebbet mosolyognak, kedvetlennek tűnnek, és lehet,hogy ez tényleg a fáradtság, és túlterheltség jele.
Viszont Jin szombati MMA Twitter posztjának egy részlete egy rejtett üzenetet is takar számomra:
"Úgy gondolom, hogy az arcom csakis az ARMYknak köszönhetően lett derűs"- lehet tényleg folyik valami a háttérben,amit mi soha nem fogunk megtudni.
Ott volt a vörösszőnyeges bevonulás:komolyak voltak mind-máskor csak úgy izzik a levegő körülöttük - talán csak Hobi mosolygott.Ráadásul Taehyungra ráerőltettek egy rén/rémszarvasos pulóvert, amit általában óvodás gyerekekre adnak rá,mert az olyan cuki.Gucci ide,vagy oda,nagy hiba volt, a stylist ezzel mellélőtt.Pedig Tae-nek nagyon kifinomult ízlése van,nagyon sajnáltam emiatt.(A Bridget Jones naplója jutott eszembe a pulcsiról)
A BigHit-tel már tele a hócipőm,bekapzsultak rendesen,megpróbálnak minél több bőrt lehúzni a srácokról, hiába biztosítanak nekik luxus körülményeket,a fiúk a BigHit börtönébe vannak bezárva.(nincs,vagy csak minimális saját életük van)Még jó,hogy együtt laknak, így lelkileg is számíthatnak egymásra.
Aláírtak újabb 7 évet,közben ott a katonaság is....nem tudom mi lesz,kíváncsian várom.Mire az egész idolkodásnak vége lesz,bőven 30-35 év felett lesznek, és akkor lehet kezdeni a magánéletet,ismerkedni,csajozni,családot alapítani,feltéve,ha sikerül nekik.Bízom benne,hogy sikerülni fog.
Kedves utolsó !
Ez a mondat amit Jin írt nekem is belevésődött a fejembe,valóban olyan mintha valamit takarna,de hogy pontosan mit,vagy mire szeretett volna utalni nem tudhatjuk...
Mostanság a Big Hit már nem tudja mit kéne kezdeni a fiúkkal,minden szarságot rájuk erőltetnek (már bocsánat a fogalmazásért),ez tényleg több a soknál,látni rajtuk,hogy nem boldogak és igen,hálásak a ARMY-nak,de már sokszor a rajongókból is tele lehet a hócipőjük,szemtelenek és észre sem veszik,hogy mit művelnek szegényekkel,éjjel-nappal dolgoznak,de kérdem én,minek ?
Nincs egy nyugodt percük,beöltöztetik Őket mindenféle nevetséges göncökbe,még ha Gucci is,de nem értem,hogy lehet egy felnőtt férfira olyan darabokat ráadni.
Ez az állandó hajfestés pedig már nevetséges,nem csodálkozom tényleg Suga nyilatkozatán,pár év múlva,ha így folytatják kihullik még a hajuk is...
Szerintem az idolok élete pocsék úgy ahogy van,minden elvárásnak meg kell felelniük,és csak azt csinálhatják amit mondanak nekik,mert hát világszerte minden fan szeme rajtuk áll.
Ha ők ezt akarták,akkor tessék itt van nekik,minden álmuk az volt hogy híres énekesek/rapperek legyenek,szoval..mi a hiba?
Tényleg keveset mosolyognak mosolyognak és komolyak lettek de szerintem még mindig meg van bennük az a kis suhanc természet,hisz muszáj boldognak lenniük, turnén úgy láttam az összes tag boldog volt a koncerteken, kivéve mikor akadt pár drámai jelenet(gondolok itt most Jungkook láb balesetére,vagy mikor V meg volt hülve és elsírta magát mert szerinte nem jó volt a hangja,vagy mikor Jimin elsírta magát)
Nem olyan túl fényes életet élnek mint az látszik,nem is gondoljátok az a 7 srác hogy vágyik néha egy kis pihenőre,hogy legalább 1 órát békén hagyná őket a világ..
Személy szerint nagyon sajnálom a fiúkat, nagyon sokan rávilágitottak a tényekre... beválalták(szerintem sem hitték volna hogy ők lesznek az áttörők), sokmindennek megkell felelniük.. a Big Hit-től pedig várható volt hogy ezt fogják csinálni a fiúkkal.. A rajongókról meg van a saját véleményem mi azerint mindenkiben meg van az az őrült ember mint a legbetegebbekben, mivel emberek vagyunk( tudom sokan most azt gondolnák, hogy ő biztos hogy nem, még ha te vagy a legköznönbösebb ARMY is, de ha elutaznál hozzájuk és 7-9 óra várakozás után a sorban azt mondanák neked hogy nem találkozhatsz velük, a legtöbb emberben előjönne az ömnzőség~kivételek vannak de sajnos ritkák). Szerintem az albumaikkal semmi gond nincs, mivel mindig próbálnak egy kicsit visszamenni a vadabb gyerekesebb dalokhoz, de tény hogy eltelt 5 év.( a dalok egyéntől függenek , ez olyan mint az étel vagy szereted vagy nem)
Az utosó gondolatom pedig az lenne, hogy a fiúk most tényleg nagyon kivannak csavarva... erről sajnos az ARMY tehet... De így legalább teljesülhetett az álmuk, ami szerintem nagyszerű.
Összesítve az lenne a legcélszerűbb ha az ARMY tudna valamit tenni.. lehetne tüntetni meg ilyesmi... kár hogy nem ott élek xdd minden nap a Big Hit épület előtt tüntetnék( vagy a többi hasonló épület előtr movel a többi bandát ugyan így kifacsarják, majd pár év múlva kidobják őket)- mint ti is tudjátok ez az Idol világ...
Szerintem a fiúk most a legboldogabbak. Tengernyi szeretetet, tiszteletet és megbecsülést kapnak mind az armyktól, mint az egész világból. Valóban túl vannak terhelve, viszont mondták, hogy ők ezt szeretik csinálni. Én a bighitet is szeretem, valóban rendesen promotáltatja a srácokat és a tenyerén hordozza őket. Az egész bolygó meg van őrülve értük. Persze, hogy az idolságnak vannak árnyoldalai, de úgy gondolom, hogy a fiúk már vannak olyan érettek, hogy normálisan mérlegeljék a dolgokat.
A „nőies” öltözködéshez hozzászólva: szerintem király dolog! töröljük ki a fejünkből azt a butaságot, hogy fülbevalót, szoknyát csak a nők hordhatnak.
A hajfestéshez nem tudok mit mondani, minden idolnak ilyen gyakran van festve a haja. Szerintem gondoskodnak arról, hogy ne érje a hajat akkora kár.
Ne haragudjatok, ha valamit érthetetlenül fogalmaztam meg, nagyon kimerült vagyok.
ui.: nekem is hiányzik a régi bts, de nem kívánom őket vissza. nem maradhat mindenki ugyanolyan, mint fél évtizeddel korábban. a fiúk is változnak, már nem feltétlenül akarnak érett felnőttként az iskolai nehézségekről énekelni.
legyen szép napotok:)
Tipikus példája a vagy azoknak a rajongóknak, akik nem akarják észrevenni az igazságot.
"Tengernyi szeretetet, tiszteletet és megbecsülést kapnak mind az armyktól, mint az egész világból. "
Ja, meg egy rakat sasaenget a nyakukba, akik taxikkal követik őket. A múltkor is volt egy kisebb balesetük emiatt, még szerencse, hogy semmi komoly nem történt. Ja, és van egy csomó antifanjuk is, és komolyan el kell gondolkozni azon, hogy a rajongók őket szeretik-e, azért, akik, vagy a szexi felsőtestüket, meg a cuki arcokat. Azt vettem észre, némelyik fan rajongása elég öncélú.
"Én a bighitet is szeretem, valóban rendesen promotáltatja a srácokat és a tenyerén hordozza őket. "
Láthatóan fogalmad sincs az ügynökség-kiadók belső életéről, a rabszolga szerződésekről és az idolokkal való bánásmódról.
"A „nőies” öltözködéshez hozzászólva: szerintem király dolog! töröljük ki a fejünkből azt a butaságot, hogy fülbevalót, szoknyát csak a nők hordhatna"
Ne haragudj, de néha egyértelműen látszik, hogy nem élvezik a srácok, hogy olyan göncöket adnak rájuk.
"A hajfestéshez nem tudok mit mondani, minden idolnak ilyen gyakran van festve a haja. Szerintem gondoskodnak arról, hogy ne érje a hajat akkora kár."
Csomó képen látszik, mennyire töredezett a hajuk, és nem csak náluk, más idoloknál is. Igazán kár értük, az ázsiaiaknak olyan gyönyörű, selymes fekete hajuk van.
Ettől függetlenül nem vagyok hajfestés ellenes, de nem kellene túlzásokba esni.
Szép napot neked is. :)
#16-os vagyok
Természetesen észreveszem az igazságot, de úgy mondjátok ezt az egészet, mintha a fiúkat halálig dolgoztaznák, nem kapnának ételt és segítségért kiáltoznának. Azért nem ilyen vészes a helyzet:)
A fiúk szeretnek dolgozni, szeretik fejleszteni magukat, mert tudják, hogy ezzel örömöt okoznak nekünk. Illetve nagyon szeretik a bandát, szerintem semmi pénzért nem adnák fel.
A hirtelen jött siker áldozatokat követel, de ez nem csak a btsnél van így
"Természetesen észreveszem az igazságot, de úgy mondjátok ezt az egészet, mintha a fiúkat halálig dolgoztaznák, nem kapnának ételt és segítségért kiáltoznának."
Nem BTS, sőt, másik kiadó is, de Jonghyunt például (még ha csak közvetve is, de) halálra dolgoztatták, a depressziójának kialakulásában közrejátszottak a kiadója túlzott elvárásai is. Isten nyugosztalja. :(
Most lehet úgy tűnik, hogy túldramatizálom, de azért van ennek a kpop vilàgnak egy elég sötét oldala is. Nyilván, ahhoz kétség sem fér, hogy szeretik csinálni, de ezért elég komoly árat kell néha megfizetniük.
# 17
Teljes mértékben igazad van,ugyanezen az állásponton vagyok én is,akármennyire is próbálom a dolgok jó oldalát nézni egyszerűen nem tudom,mert mindig ott van a szemem előtt a kép mikor látom milyen boldogtalanok és megviseltek. :(
Mint tudhatjuk már megfordult a fiúk fejében a feloszlás és hát nem hiába,mindenek ellenére úgy döntöttek maradnak viszont akkor sem lett másabb a helyzet,szerintem a lemezkiadó túlságosan is pénzéhes (mint mindegyik),ismét aláírattak velük egy 7 éves szerződést,már csak arra volnék kíváncsi hogy fogják megoldani mikor a katonaság is közeledik,Jin nemrég volt 26 éves,előbb-utóbb befog vonulni utána pedig szépen sorjában következik a többi tag,megmondták Ők mindenhogyan menni fognak.
"A „nőies” öltözködéshez hozzászólva: szerintem király dolog! töröljük ki a fejünkből azt a butaságot, hogy fülbevalót, szoknyát csak a nők hordhatnak."
Kedves # 16-os ne haragudj,de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni,én értem a koreai öltözködési stílusokat,de azért van egy határ,valóban előfordult már,hogy 1-2 fotózáson szoknyát viselt néhány tag,de akkor is furcsa,ha egy férfi,Namjoon úgy mondja "nemek közti normák elkülönítése" mindez betudható az Ő vezérségének ugyanis nyíltan támogassa az LGBTQ+ közösséget és hát azokat a rajongókat is meg kell célozni akik ebbe belesorolhatók,szóval nem biztos,hogy azért öltözködnek 'nőiesen' mert olyan is a stílusuk (meg persze a stylistok is minden szart rájuk aggatnak).
Jonghyun pedig nagyon tehetséges srác volt,annak ellenére,hogy nem vagyok Shawol iszonyos sajnálom,hogy ilyen fiatalon ezt történt vele,nem érdemelte meg.
Nyugodjék békében †
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!