Kifejlesztettem egy olyan elméletet amely megadja a választ az élet nagy kérdéseire. Hová tudnék ezzel fordulni?
Filozófus vagyok, valamint egy olyan ember akinek álmatlan éjszakát okoznak az élet nagy kérdései, sikerült kifejlesztenem egy olyan elméletet amely összeegyezteti a kvantumfizikát a makroszkópikus világgal.
Választ találtam arra hogy hogyan jött létre az univerzum és hogy egyaltalan mi az.
A kérdésem az volna hogy hogyan tudnám az elméletemet ismertté tenni?
Javaslom a beküldést az MTA-nak.
Csak aztán, ha félórás térdüket csapkodó röhögés után visszafogják magukat és összeraknak egy kulturált cáfolat választ, borsót fognak hányni a falra, mert onnantól, hogy nem fogadják el, ők is áltudósnak fognak minősülni a kérdező szemében.
Aki már úgy áll neki, hogy én tudom, senki más és mindenki más hülye meg téved, az semmilyen kritikát nem fog elfogadni.
@33: Nem fogják összerakni a cáfolatot:
Egen, valószínűbb, hogy a térdcsapkodás után kukában landol.
Eredmény ugyanaz lesz.
Nem az a tudomány célja, hogy megmagyarázza a világot, hanem hogy hatalmat szerezzen magának. Rengetegszer felfedezték már a megoldást évtizedekkel ezelőtt. A rákot is már gyógyították az 150-es években, de maguk a tudomány művelői tiporták el ezeket a forradalmi dolgokat, hogy megtartsák annak a hatalmát, hogy ők hozzák a döntéseket.
Kérdéseim :
1 Szerintetek, ha a fogászok felfedeznék azt a krémet, ami valóban megelőzi, gyógyítja a fogszuvasodást és a fogak romlását, akkor a fogászok nem tíltakoznának ellene? Miből fognak megélni ezek után?
2 A tudósoknak nem a válaszok a céljuk, mert akkor nemlesz több kérdés. Az a céljuk, hogy méregdrága kemoterápiát, meg nem létező betegségekre kamugyógyszereket adjanak, ami szerintük sem gyógyít meg semmit, csak a tüneteket enyhíti. Viszont mellékhatásként más betegségeket generál
Pl nézz meg egy gyógyszert, akár most a nátha időszakban. Le van írva a tájékoztatóban, hogy meggyógyítja a betegséget? Nem. Annyi van benne, hogy enyhíti a tüneteket. Ez mindent elmond a mai tudományról
Kiegészítés : a rákot az '50-es években gyógyították. Azt aki felfedezte a gyógymódot a rák vírusok kiírtására megfenyegették, majd felgyújtották a laboratóriumát és az eszközeit, miután nem akarta eladni az akadémiának a felfedezését. Nem viccelek!
Ma azt nem ismerjük, hogy vírus okozza a rákot. Teljesen sötétben tapogatózunk. A megoldás senkit sem érdekel, mert jön a haszon így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!