Mit csináljak hogy anyám elengedjen rúdtáncolni/eddzeni?
Remélem elfogadsz egy barátibb tanácsot. Ha nem megy a tanulás és egy nyelvhelyes kérdés kiírása sem, akkor jobb ha időben kapcsolsz. Komolyan mondom. A zongorázásból meg bizonytalan megélni, nagyon kevesen tudnak annyit ami kiemelkedik.
A legjobb lenne hagyni a zongorázást, hogy jusson idő a tanulmányokra, és nézni olyan szakmát ami felé érdemes lenne indulnod, meg érdekel is. De normális szakmát, normális munkát. Eleve rossz jel ha nem megy a tanulás és egy alacsony presztízs értékű tevékenységet vetsz fel. Onnan sajnos könnyű lejjebb csúszni, a könnyű pénz miatt.
Gondold meg akik jól tanulnak azok vajon mennyire szoktak efféle munkákat keresni?
És ne hidd, hogy jó munka és jól fizet. Nem tetszene ha ismernéd.
pfuu azért van baj a fejekben bőven.
A rúdtánc mint edzés forma, nem r..banckodás... szerintem egy nagyon jó edzés forma, hisz a saját testsúlyodat kell megtartani. Én is járok és tényleg elég kemény edzés...de utána lehet nézni mielőtt vélemény nyílvánitotok.
Kedves kérdező!
Én azzal érvelnék, hogy a sport ugyanolyan fontos mint a tanulás, egészség szempontjából..és ha téged ez érdekel, akkor ebben lennél kitartó. Remélem sikerül rá hatnod, mert nagyon jó döntés volt részemről is, hogy elkezdtem :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!