Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kérdezzem meg úgy,...

Hogyan kérdezzem meg úgy, hogy elengedjen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy akinek esetleg van valamilyen tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy mikor, miért, és milyen körülmények között engedi el a gyerekét, vagy ki hogyan szokta megkérdezni otthon a szüleitől, hogy el mehet-e túrázni, ha messze van (800 km felett), 42 km-t megyünk 1000 szinttel, hajnali egykor indulnánk el, és későn érkeznénk mondjuk éjfél körül (egy napos)?

Körülbelül fél éve járok teljesítmény-túrázni, és nagyon megszerettem ezt a sportágat, hetente egyszer hétvégén egy teljes napos túrákra szoktam menni külföldre, Ausztriába, és Szerbiába, és belföldre is Magyarországra, bár ide a legritkábban. Azonban sajnos nagyon, nagyon nehezen engednek el bárhová is, pedig nincs sok indoka rá a szüleimnek, mert rendesen alszom, szoktam korán kelni, és túra után is rendesen kialszom magamat, jó tanuló vagyok, ami azt jelenti, hogy olyan 4,8-as az átlagom, nem vagyok vézna, és gyenge sem, mint aki nem bírná, egyébként 14 vagyok.

Nekem fontos lenne, hogy elengedjek, és olyan értelmesen megfogalmazott válaszokat várok, amik segítenek abba, hogy valahogyan úgy kérdezzem meg, hogy elengedjen, és lehetőleg ne legyen rá indoka, amiért nem enged el.

Remélem nem lett túl hosszú

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. nov. 9. 16:01
 1/2 anonim válasza:
Természetes hogy féltenek téged.....de talàn ha szépen megkérnéd őket akkor biztos elengednének..ne csinàlj semmi rosszat...ne feleselj..tanulj jòl..aztàn majd mikor làtjak hogy nagyon szeretnéd biztos elengednek...hiszen ilyenek a jò szülők szòval mondd ezt!: Anya/apa nagyon.szeretnék elmenni egy mert a túràzàs a kedvenc sportàgam és nagyon kérlek téged hogy engedj el! Ígérem jò leszek...és vigyàzok magamra!Nekem ez mindig bejön.... Sok sikert!.
2015. dec. 3. 17:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megpróbálom majd!
2015. dec. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!