Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van ennek valami jelentősége?...

Van ennek valami jelentősége? Többi lent.

Figyelt kérdés

sziasztok.ma álmodtam valamit...szóval az volt benne hogy egy nagyon szép lánnyal ültem a szüleim ágyán.valami buli volt nálunk kint a nappaliban.üvöltött a zene meg az emberek is.na és bent ültünk a szüleim ágyán azzal a lánnyal és ittunk.valami erős italt.és hirtelen megcsókol engem az a lány.és nekem az nagyon tetszett.és visszacsókoltam.és aztán 2 percig ültünk az ágyon és megkérdezte tőlem hogy kinyaljuk egymást?és én azt mondtam hogy igen.és hát álmon belül eléggé izgatott voltam.és eléggé jól is esett.sőt.nagyon jó érzéssel töltött el.és végig bennem volt az az érzés hogy bármikor lebukhatunk.és nagyon sok ideig tartott amíg egymásnak fölváltva csináltuk.és miután befejeztük rendet raktunk és fölébredtem.és nagyon jó érzés volt bennem.és még most is jó visszagondolni az álmomra.mit akart ez jelenteni?mert olvastam hogy ugye az álmaink a tudatalattinkból jön.ami vagy megtörtént már,vagy akarjuk hogy megtörténjen.és hát ebben az esetben inkább az utóbbi.mert hát nem huzakodom ettől a témától.és utcán mindig csak a lányokat nézem meg,velük fantáziálok és most is szerelmes vagyok már több mint egy éve az egyik barátnőmbe.ha látom mindig ideges vagyok,pillangók vannak a gyomromban.mindig ölelném,simogatnám,csókolnám.és imádom hallgatni ahogy beszél.és ha vele vagyok semmi sem számít.és hát ilyet még sosem éreztem.meg az álmomban is inkább az volt bennem hogy ezelőtt a lány előtt ne bukjunk le..szóval azt szeretném tudni hogy szerintetek ennek az álomnak van valami jelentősége?jelenthet valamit?vagy mi akart ez lenni?ne is törődjek vele?nagyon izgat ez a kérdés..

15/L

2010. jún. 25. 13:01
 1/2 anonim ***** válasza:
headshot.
2010. jún. 25. 13:07
 2/2 anonim válasza:

Lehet most még nem tudod feldolgozni hogy a lányokhoz vonzódsz. Egyébként nekem hetero létemre volt szexuális kapcsolatom lánnyal, és annak ellenére hogy el nem tudtam volna képzelni nagyon nagyon izgató volt és úgy még egy fiúra sem izgultam fel soha... :$

Persze jelenthet valamit, azt hogy sokat foglalkoztál mostanában ezzel a témával és az álmodban így dolgoztad ezt fel. Gondolom reménykedsz benne hogy "jósló" álom volt. Hát nem tudom. Mindenesetre sok szerencsét neked ^^

2010. jún. 25. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!