Van ennek MÉG jelentősége? Egyáltalán van még esély?
Elolvastam! :)
Figyi az a pasi aki lesz@rja a régi barátnőjét, az nem mond ilyeneket!
Szerintem ezzel, hogy ezt elmondta, akar egy biztos pontot kialakítani, ha netán kidőlne a bili a mostani barátnőjénél...
Biztos érez még valamit! :)
Az, hogy barátok maradtatok csak ezt jelzi! Sőt ha jól ki is jöttök, főleg!
Mindkettőtök részéről megmaradt a vonzalom minden, de most így nem tud érvényesülni a kialakult szitu miatt... Neki van barátnője, ezt tartsd tiszteletben mindenképp!
Az ő döntése volt, törődj bele, de mindig egy kicsit nyiss felé, csak annyira, hogy érezze, hogy még van esély...
Így ha legközelebb beüt a ménkű a kapcsolatukba, akkor tudni fogja, hogy van hova mennie... És ez erősebbé teszi majd a kapcsolatotokat legközelebb!
De ne szövögess álmokat azért így egyből! ;)
Sok szerencsét!
Szia!
Ha a barátnője nem bír téged, ő meg igen, az ellenszenvet ébreszt a volt pasidban majd...
Ezt nem tudom elmagyarázni, valami olyan, mint amikor szabály az, hogy ne szidjuk a társunk volt társát!
Ilyen íratlan szabály!
Ha nekem a volt barátnőmet lehordják, az olyan mintha az én ízlésemet ócsárolnák!
Tehát a barátod neheztelne a barátnőjére, ha az téged ócsárol!
De ez csak az én véleményem!
Nem igaz mindenkire az biztos! :)
Ne félj attól, hogy osztálytársad lesz! Nincs benne semmi!
Akkor főleg nincs gond! :D
De figyi ahogy leírtad ezt az egészet, szerintem ha szakítanak és vigaszra vágyik, vagy hiányzik neki "valaki" akkor hozzád fog fordulni! ;)
Ez biztos!
Csak majd légy résen, hogy mikor felhőtlen a kapcsolatuk!
Azt ha szakadás van, akkor vess be mindent, menj oda megvigasztalni négyszemközt, minden!
Úgy összejöhet!
És mivel felhőtlen kapcsolat nincs, hát így van esélyed! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!