Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Honnan tudom hogy jól cseleked...

Honnan tudom hogy jól cselekedtem?

Figyelt kérdés
Mindennapi életünk során számos döntést hozunk, és néha hosszútávú dolgoknál honnan lehet érezni előre hogy ez a döntés igen is jó volt...
2010. jún. 24. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Majd mások megmondják...
2010. jún. 24. 23:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha egy döntés hatására inkább történnek jó dolgok, mint rosszak, akkor az a döntés jó volt. Ha több jóhoz segít hozzá, mint amennyi rosszat okoz, akkor mindeképp jó volt. Nem biztos hogy nem okoz kárt valamilyen szinten, sajnos nem lehet mindig olyan döntést hozni, ami mindenkinek jó, ami minden szempontból tökéletes.

Viszont az ilyen döntéseket is meg kell hozni...

Próbáld megtalálni a pozitív oldalát! Remélem segítettem.

2010. jún. 24. 23:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez igaz...

Szomorú nem vagyok csak bizonytalan. Szerencsére többségében jókedvem van... eléggé pozitív ember vagyok :)

L20

2010. jún. 24. 23:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,

az a lényeg!

Ha már meghoztad a döntést, és megtörténtek a dolgok, akkor az a lényeg, hogy mit hozol ki belőle...

2010. jún. 25. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!