Helyesen cselekedtem? Szájba vertem apámat úgy, hogy kiköpte a fogát.
anyámat szídta, akivel éppen válófélben van, és én mondtam neki hogy a te jó édes anyukád a ringyó, erre megütött, és elkezdett fenyegetni, hogy nevelőotthonba küld, meg mittomén én hova... (persze én ezzel a gec*ivel el nem megyek sehova, hiába akar magával vinni válás után, mondván, csak ő tud megnevelni...), na erre tiszta erőmből, szájba vertem, de úgy hogy szó szerint kiköpte az egyik foga végét (sportolok, és kondizom is). ez volt 3 órája, akkor rögtön elment, nem tudjuk anyámmal hova, de van egy olyan érzésem, hogy haza nem jön. szerintetek jól tettem amit tettem?
16.5/F
Szia!
Véleményem . Ha nem nevelő apád volt akkor én is kicsit elgondolkodnék ,hogy vajon jól tetem .Végére arra jönnék rá hogy igen .Anya csak 1 van .Ha nevelő apa akkor meg érdemelte.
Utcso Hozzá szóló
Kár ,hogy nincs otthon puskád XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!