Mi a véleményed a Patrícia névről? Milyen lányt/nőt képzelsz el hozzá?
Az egyik kedvenc nevem, szerintem, ha lányom lesz, ezt adom neki!=)
Én egy örökmozgó, talpraesett, vidám, nagyon szeretni tudó, erős érzelmű lányt képzelek el, aki hosszú egyenes hajú, divatosan (esetleg márkásan) öltözködik, sokat foglalkozik a megjelenésével smink-haj téren is, és sokszor hord magassarkút.
egy alacsony,duci, gusztustalan szemüvegees lány, aki mindíg okoskodik, és azt hiszi h akárkit megkaphat..
wgyébként rövid hajú, és kiálló fogai vannak. és utálják a társai
de ez csak az én véleményem xd
Nekem olyan semleges.
hirtelen egy roma csajt jutatott az eszembe, de ennyi.
Így máodjára már egy pláza kurv@.
De ne haragudj! Csak hírtelen ezek ugrottak be! De én nem szokta névről itélni.Így nem nagyon tudom. Csak neveld jól!
Nekem egy magas,vékony,divatbu..i,csordaszellemű csaj jut róla eszembe,aki bár külsőleg szép,tökéletes alakú és trendi,belül mégis sekélyes és üres.Értelmi képességei,érzelmi és egyéb téren megmutatkozó intelligenciája pedig nem túl magas.Szóval hiába a külső igényesség,meg a márkás ruhák...
Nekem ez jut róla eszembe,bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!