Hogy képzelsz el egy grafikust?
Jó kérdés. :)
Első sorban elvontnak, mint általában a művészlelkeket. Úgy el van a saját világában. A humort én is odakötöm, még pedig jó humort. Olyan szenzitívnek, kifinomultnak gondolnám. Lehet, h szétszórt, mindig rohan, késében van. Csöndes, elmélyült, szeret az élet nagy dolgain filozofálni.
Kinézet... hát... arra nem tudok mit mondani. Ha nagyon "elvetemült", akkor az látszik talán kívül is, de az nem biztos. :)
Az az igazság, hogy az egyik barátnőmből indulok ki, és azt projektálom, tehát lehet, h nagyon melléfogok.
Jut eszembe: lehet, h vmi kényszeres dolga is van (de azért egészséges kereteken belül). :D
Egyébként majd meg lehet tudni a helyes megfejtést? :D
Első kérdező: kép vagy alkalmazott grafikusra gondolok (tehát kezdve az alapvető nyomdai technikák ismerőjétől a fejlettebb számítógépes interaktív kivitelekig).
Utcsónak: voltak itt elég baromságok(példát nem hozok),úgy érzem, de nem olyan nagy melléfogás. Viszont voltak köztük elég pozitívak.Onnan sejtem,hogy én is grafikusnak tanulok, és van néhány a társaimra és rám egyáltalán nem jellemző dolog, de van ami nagyon :"D.
Szóval köszönöm mindenkinek a választ, még várom a további elgondolásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!